Comunicat de Presa ROSCLAU SRL

SC ROSCLAU SRL in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2-2813 din 11-12-2020, implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr.2.


    Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni , incepand cu data semnarii contractului de finantare cu Ministerul Economiei , Energiei si Mediului de Afaceri/AIMMAIPE , respectiv 14.12.2020.

    Obiectivul proiectului îl reprezinta ajutorul de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru,prin Masura de Granturi pentru capital de lucru, implementate de catre Ministerul Economiei , Energiei si Mediului de Afaceri , MEEMA si Agentia pentru IMM , Atragere de Investitii si Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA, denumita în continuare AIMMAIPE, in cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin ORDONANTA DE URGENTA nr.130 din 31 iunie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile , aferente programului operational Competitivitate 2014-2020 , in contextul crizei provocate de COVID-19.
 

Proiectul are printre principalele rezultate, urmatoarele:

-mentinerea activitatii  pe o perioada de minim 6 luni,
-mentinerea numarului locurilor de munca inscris in cererea de finantare, pe o perioada minima de  6 luni, de la data acordarii  granturilor.  

Valoarea proiectului este de 303561.705 RON (valoarea totala) din care: 263966.7 ron- GRANT si 39595.005 ron- COFINANTARE.

Proiect cofinantat  din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here