Servicii europene de închirieri microbuze și autocare furnizate de către o companie românească

TRANSCAR SRL este o companie românească de succes care activează în domeniul serviciilor de transport și inchirieri microbuze și autocare încă din anul 2001. Oferta companiei include servicii diversificate de transport și servicii de închirieri pentru diferite evenimente, excursii, etc.

Parcul auto de care dispune compania este foarte bine dezvoltat. Conține foarte multe mașini moderne de tip Mercedes, Isuzu, Iveco, Volvo, etc.

Acestea sunt bine întreținute și verificate periodic din punct de vedere tehnic. Șoferii cu care colaborează compania sunt experimentați și foarte prietenoși și amabili cu pasagerii.

Servicii europene de închirieri autocare și microbuze

Serviciile de inchirieri autocare pot fi foarte utile pentru companiile care organizează în mod periodic excursii în țară sau în străinătate. Compania poate asigura inclusiv transportul grupurilor de copii în condiții de siguranță maximă, atât în țară cât și în străinătate. Autocarele și microbuzele au capacitate diferită și pot transporta atât grupuri mari cât și grupuri reduse de turiști. Microbuzele și autocarele companiei sunt și la dispoziția persoanelor fizice care organizează evenimente importante în familie, de tip nuntă, botez, petrecere aniversară, petrecere onomastică, petrecere de absolvire, etc.

Servicii europene de transport

TRANSCAR SRL are puncte de lucru în următoarele localități: București, Ilfov, Alexandria, Zimnicea, Videle, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede. Dacă locuiți într-o localitate apropiată sau dacă sediul companiei dumneavoastră nu se află la o distanță prea mare, puteți solicita și dumneavoastră toate tipurile de servicii incluse în oferta companiei. Pentru persoanele și firmele din București sunt disponibile următoarele categorii de servicii: inchirieri microbuze Bucuresti, servicii de transport copii la școală, servicii de transport angajați, servicii de transport în interes ecumenic sau în interes de afaceri, servicii de închirieri autocare pentru evenimente sau excursii, etc. Prețurile nu sunt mari, pot fi negociate în funcție de distanță și numărul de persoane care trebuie transportate de companie.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie