Servicii europene de închirieri microbuze și autocare furnizate de către o companie românească

TRANSCAR SRL este o companie românească de succes care activează în domeniul serviciilor de transport și inchirieri microbuze și autocare încă din anul 2001. Oferta companiei include servicii diversificate de transport și servicii de închirieri pentru diferite evenimente, excursii, etc.

Parcul auto de care dispune compania este foarte bine dezvoltat. Conține foarte multe mașini moderne de tip Mercedes, Isuzu, Iveco, Volvo, etc.

Acestea sunt bine întreținute și verificate periodic din punct de vedere tehnic. Șoferii cu care colaborează compania sunt experimentați și foarte prietenoși și amabili cu pasagerii.

Servicii europene de închirieri autocare și microbuze

Serviciile de inchirieri autocare pot fi foarte utile pentru companiile care organizează în mod periodic excursii în țară sau în străinătate. Compania poate asigura inclusiv transportul grupurilor de copii în condiții de siguranță maximă, atât în țară cât și în străinătate. Autocarele și microbuzele au capacitate diferită și pot transporta atât grupuri mari cât și grupuri reduse de turiști. Microbuzele și autocarele companiei sunt și la dispoziția persoanelor fizice care organizează evenimente importante în familie, de tip nuntă, botez, petrecere aniversară, petrecere onomastică, petrecere de absolvire, etc.

Servicii europene de transport

TRANSCAR SRL are puncte de lucru în următoarele localități: București, Ilfov, Alexandria, Zimnicea, Videle, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede. Dacă locuiți într-o localitate apropiată sau dacă sediul companiei dumneavoastră nu se află la o distanță prea mare, puteți solicita și dumneavoastră toate tipurile de servicii incluse în oferta companiei. Pentru persoanele și firmele din București sunt disponibile următoarele categorii de servicii: inchirieri microbuze Bucuresti, servicii de transport copii la școală, servicii de transport angajați, servicii de transport în interes ecumenic sau în interes de afaceri, servicii de închirieri autocare pentru evenimente sau excursii, etc. Prețurile nu sunt mari, pot fi negociate în funcție de distanță și numărul de persoane care trebuie transportate de companie.

Comunicate recente

Biounique.ro lansează noua cremă Anti-Pete Pigmentare cu efect de reducere și stopare a petelor inestetice.

Biounique.ro, important producător și comerciant de produse cosmetice de calitate, anunță lansarea unei noi creme Anti-Pete Pigmentare cu efect de reducere și...

Social CRM: instrument eficient pentru organizarea tuturor activităților cu clienții în rețelele sociale

Integrarea rețelelor sociale cu sistemele software de tip CRM reprezintă o metodă eficientă prin care companiile obțin o vizibilitate extinsă cu privire...

Karpatia Canalizări, partenerul tău în Brașov pentru soluții de reabilitări și salubrizare

Karpatia Canalizări este filiala companiei germane Kirchhof GmbH Kanalreinigung, una dintre cele mai mari companii de soluții pentru canalizări din Germania.

Beneficiile limbii germane în România

România este o țară cu un bogat patrimoniu cultural și o populație diversă. Situată în sud-estul Europei, se învecinează cu mai multe...

Evaluarea dreptului de acces la datele personale intr-o procedura Whistleblowing

Atunci când iau în considerare drepturile de acces la datele personale procesate intr-o procedura de avertizare de integritate, ar trebui să ia...

Alte comunicate din categorie