Schimb ambreiaje la Service Auto Network International

Ambreiajul este un ansamblu mecanic care este utilizat pentru conectarea motorului masinii la transmisie. Ambreiajul asigura o pornire lina a masinii si, de asemenea, te ajuta la schimbarea vitezei. Durata de viata a ambreiajului este direct legata de stilul de conducere al soferului, deoarece sofatul necorespunzator are un efect foarte negativ asupra ambreiajului si poate duce la ruperea si uzura prematura. Poti schimba ambreiajul la Service Auto Network International. Iata care sunt principalele simptome ale unei defectiuni a ambreiajului si care va necesita schimbarea acestuia: miros caracteristic, zgomotul, alunecarea, scurgerea lagarului de eliberare hidraulica. In cazul detectarii a cel putin unuia dintre semnele enumerate, specialistii de la service auto Bucuresti iti recomanda sa contactezi service-ul auto pentru inspectie si diagnostic. Costul inlocuirii kitului de ambreiaj este format, in functie de marca si modelul masinii.

De ce sa nu amani schimbarea ambreiajului?

Exista soferi care utilizeaza resursa ambreiajului pana cand masina nu se mai poate misca. Problema numarul unu in acest caz, este ca masina va ramane stationara, desi motorul functioneaza. Nu vei putea ajunge nicaieri la timp. A doua problema, este ca vei fi nevoit sa apelezi la firma de tractari auto pentru a fi remorcat pana la service. A treia problema a neinlocuirii la timp a ambreiajului, este ca, dupa scoaterea ambreiajului, se poate constata ca volanta este arsa si va trebui si ea inlocuita. Acest lucru nu este ieftin si este destul de dificil de dezasamblat. A patra problema este ca mecanismul balansier va suferi in timpul unei astfel de exploatari. De aceea, este foarte important si mai ales din punct de vedere financiar, sa mergi la timp la un service auto Bucuresti pentru schimbarea ambreiajului.

De ce trebuie sa schimbi ambreiajul intr-un service auto?

Serviciul auto are un ascensor pe care masina poate fi ridicata corespunzator, inspectata si verificata cu atentie. Cutia de viteze este grea, iar la scoaterea si instalarea ei, va fi nevoie de instrumente speciale care sa o tina. De asemenea, este necesar un instrument special pentru instalarea corecta a kitului de ambreiaj. Instalarea unui astfel de sistem necesita abilitate. Daca nu l-ai schimbat niciodata si nimeni nu te-a invatat cum sa faci, atunci cel mai probabil il vei deteriora pur si simplu. In garantie, acesta nu va mai fi acceptat, deoarece este foarte usor sa identifici daca a fost deteriorat in timpul instalarii. Pe langa ascensor si setul obisnuit de chei, mai sunt necesare si alte seturi de unelte, care sunt utilizate suplimentar in service-urile auto. Costul schimbarii ambreiajului este determinat de mecanicii auto dupa inspectia vehiculului. De asemenea, costul depinde de mai multi factori: marca si modelul masinii, urgenta lucrarilor, nivelul de complexitate al punerii lor in aplicare. 

Cand sa schimbi ambreiajul unei masini?

La masinile interne, ambreiajul se mentine destul de mult – inlocuirea lui este necesara la fiecare 50-70 mii km de rulare. La masinile straine, in mod normal, schimbarea ambreiajului trebuie sa se faca la 100.000 – 120.000 km. La masinile moderne, in special la masinile straine, inlocuirea ambreiajului este asociata cu o serie de dificultati. In primul rand, este necesara indepartarea transmisiei manuale din masina, care este deja un proces consumator de mult timp, si dupa utilizarea mai multor manevre cunoscute de mecanicii auto, se procedeaza la instalarea corecta a unui nou ambreiaj.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.