Produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Datorită eforturilor depuse de către foarte multe magazine online care comercializează produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor, avem mult mai multe posibilități pentru a arăta foarte bine astăzi! Persoanele care acordă o atenție deosebită felului în care arată sunt privilegiate, din punctul acesta de vedere. De asemenea, foarte avantajate sunt și persoanele care preferă să își îngrijească singure manichiura și pedichiura acasă. Tot datorită acestor magazine profesionale, pot cumpăra produsele care se folosesc în mod obișnuit în saloanele de înfrumusețare, doar.

            Așadar, dacă aveți o afacere în acest domeniu sau dacă, în mod periodic, utilizați astfel de produse, câteva recomandări vă pot fi foarte folositoare.

            Gel UV construcție Pure Line Silcare -COVER 50 gr

            Foarte multe persoane care le-au folosit deja, afirmă faptul că acest tip de gel construcție are proprietăți foarte bune autonivelante. Se lucrează foarte ușor cu ele deoarece sunt flexibile, nu îngălbenesc unghiile și pot fi combinate inclusiv cu alte tipuri de geluri. De asemenea, aderă foarte strâns la suprafața unghiei și la vârfurile acesteia. Este un produs fără acid. Maschează foarte bine unghia și o acoperă, aproape perfect.

            Produsul poate fi folosit timp de 12 luni de la deschiderea flaconului. Prețul este de doar 37,90 de lei. Produsul este comercializat de către cunoscutul magazin online Evoqe.ro.

            Gel UV Construcție – Perfect French Prima Donna 15 ml

            Acest tip de produs face parte din categoria produselor profesionale pentru îngrijirea unghiilor care nu afectează structura naturală a unghiilor. Este un gel de tip Allepaznokcie și cu ajutorul lui puteți construi unghia, intr-un mod foarte inteligent. Este realizat din polimeri cu molecule scăzute. Deoarece este un produs 3 in 1, nu va necesita aplicarea unei baze. Este folosit de saloanele de înfrumusețare moderne pentru constructia si intarirea unghiilor.

            Cele mai importante proprietăți sunt următoarele: foarte bună aderență, este un gel bun auto-nivelant și prezintă formula de COOL CURE ( nu arde în lampa specială!).

            Rețineți că dă un aspect foarte frumos unghiilor pe care este aplicat, le întărește și favorizează eficient creșterea acestora.

             Datorită proprietăților sale, acest gel poate fi folosit pentru realizarea extensiilor de unghii pe șablon, pentru crearea curbei C într-un mod cât mai perfect, pentru modelarea și corectarea unghiilor, pentru consolidare, bază foarte bună pentru oja semipermanentă, etc.

            Ca orice gel de acest tip, se va usca cu ajutorul lămpii UV în aproximativ 60 de secunde sau cu ajutorul lămpii LED în aproximativ 45 de secunde.

            Nu este singurul tip de gel profesional inclus în oferta distribuitorului Evoqe.ro. Sunt foarte multe tipuri de astfel de produse, foarte interesante și de o excelentă calitate. Merită ca oferta să fie consultată periodic de noile cabinete de înfrumusețare care doresc mai mulți clienți precum și de cele cu tradiție. În mod cert, clienții vechi vor fi plăcut impresionați să descopere produse noi și de calitate în salonul dumneavoastră.

Comunicate recente

Produse profesionale EVERIN pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne

Enails.ro este un important distribuitor din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Cunoscut deja de foarte multe...

Librăria Universitaria – loc de liniște

...uimitor... Nu, nu e vorba de o enumerare din familii de cuvinte. E o experiență descrisă sumar. În librăria Universitaria din Constanța,...

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului ”Grant capital de lucru GO-AHEAD”

09.11.2021 Asociația GO-AHEAD anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru       GO-AHEAD” proiect nr. RUE M2-6578 înscris...

Tipuri de geluri moderne pentru unghii

Manichiurile moderne sunt preferate de foarte multe persoane în zilele noastre. Unul din principalele motive este faptul că sunt foarte estetice și...

Produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Datorită eforturilor depuse de către foarte multe magazine online care comercializează produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor, avem mult mai multe posibilități pentru...

Alte comunicate din categorie