De unde poti comanda cutii postale pentru bloc?

Unele dintre modele de cutii poștale bloc sunt realizate special pentru instalarea în scările blocurilor de apartamente și a condominiilor. Acest lucru este oferit de modelele cu fantă pentru cărți de vizită. Pe site-ul cutiipostalebloc.ro există posibilitatea de a configura cutiile poștale în funcție de dimensiunile specificate de clienți. Toate cutiile poștale sunt asamblate în panouri și astfel îți pot fi livrate. Asamblarea în scara blocului se face cu ajutorul niturilor cu diametrul de 4 mm.

Cutiile poștale pentru scara blocului sunt unele dintre cele mai solicitate modele de dispozitive pentru primirea corespondenței, de către asociațiile de proprietari. Proiectarea este fiabilă în funcționare datorită soluțiilor tehnice utilizate. Fața ușilor poate fi adaptată la cerințele clientului, dar în orice caz va fi din tablă neagră dublu decapată cu un finisaj de înaltă calitate. Aspectul structurii poate fi văzut în fotografiile prezentate pe site sau pot fi comandate conform designului clientului.

Cutii poștale bloc – Caracteristici

Designul este complet rezistent la vandalism. Suprafața metalului este vopsită în camp antistatic și prezintă rezistență împotriva semnelor intruzive ale mâinilor și ale degetelor. În plus, suprafața decorativă a metalului poate fi restaurată cu ușurință folosind metode standard în caz de zgârieturi superficiale sau abraziuni accidentale. Structura este oferită sub formă finală asamblată, complet pregătită pentru instalare și cuplare. Clientului i se cere doar să fie de acord cu aspectul, dimensiunile produsului și numărul de secțiuni de cutii poștale. Pe lângă combinația foarte reușită a aspectului, ergonomiei și funcționalității, produsele sunt oferite la un preț foarte rezonabil pentru modele personalizate de calitate similară.

Cutii poștale bloc – Unde să comanzi?

Cutiipostalebloc.ro oferă proiectarea și fabricarea de cutii poștale secționale din tablă neagră dublu decapată, recomandate fiind pentru scările de bloc, holurile și sălile centrelor de afaceri. În prezent, este imposibil să găsești calitate proastă în eșantioane de cutii poștale oferite de firma Cutii Poștale. Acest lucru se datorează materialului de înaltă calitate, a procesului de producție în serie și a designului conform configurației realizate de client. De regulă, cutiile poștale pentru scara blocului sunt realizate în aceeași culoare, în aceeași formă și dimensiune pentru toată structura de cutii poștale. În producția de cutii poștale secționale din tablă neagră dublu decapată se folosește întreaga gamă disponibilă de culori decorative. Astfel, cutiile poștale pot fi realizate în orice culoare dorită de client, iar vopseaua este aplicată în câmp electrostatic. Poți comanda cutii poștale pentru scara blocului de pe site-ul https://cutiipostalebloc.ro/

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.