Cabina de duș și ușa de duș pentru apartamente și case

O cabină de duș este alegerea unei persoane moderne care își prețuiește timpul, spațiul din apartament sau casă și economisirea apei. A face duș este mult mai rapid, decât procedurile de baie. Orașul mare și ritmul alert al vieții, fac ca acest element al băii să joace un rol important. De asemenea, cabina ocupă mult mai puțin spațiu, ceea ce îți va permite să pui alături o mașină de spălat sau chiar un organizator de colț înalt pe care să pui toți agenții de curățare necesari în baie.

Un alt motiv pentru a cumpăra o cabină de duș, este designul. Producătorii încearcă să întregească majoritatea soluțiilor de interior, folosind o varietate de materiale, finisaje și adăugând control tehnologic. Magazinul online goodbath.ro oferă o gamă largă de modele – de la configurații accesibile la mărci europene de elită.

Cabine de duș – Forme

Rectangulare, unghiulare, ovale. Formele diferite ale cabinelor de duș îți permit să alegi un design care să se încadreze în dimensiunile băii tale.

Standard. Sunt cabine obișnuite, standard, fără funcții suplimentare.

Multifuncționale. Datorită varietății mari de produse, poți alege setul de opțiuni necesare: hidromasaj, baie de aburi, terapie cu aromă și culoare, cronometru, indicator de temperatură, ventilator, radio și telefon.

Cu funcție de masaj vertical. Un astfel de stand, spre deosebire de cabinele de duș cu hidromasaj, îți permite să faci duș în poziții convenabile pentru tine: în picioare sau așezat (dacă cabina este echipată cu un scaun). Masajul vertical se efectuează datorită presiunii ridicate a apei din sistemul de alimentare cu apă (presiunea recomandată de la 2 la 5 atm), care este pulverizată cu forță prin duzele încorporate. Reglând debitul și temperatura, poți obține diverse efecte, de la revigorant la relaxant.

Ușa de duș funcțională

Desigur, este imposibil să spunem ce este mai bine să instalezi – o cadă sau o cabină de duș. Fiecare caz este pur individual, iar preferințele sunt, de asemenea, diferite pentru toată lumea. Dar popularitatea cabinelor de duș din ultimii ani a arătat o creștere constantă.  Dacă ai visat mult timp o baie funcțională și practică, este timpul să transformi interiorul și să îl faci mai confortabil. Indiferent de dimensiunea băii, o ușă de duș pentru o cabină făcută într-o nișă este o soluție excelentă. Nu necesită mult spațiu și are proprietăți excelente de performanță. Instalarea ușilor de duș într-o nișă este posibilă în cazurile în care trei pereți organizează inițial un loc pentru duș, lăsând un pasaj deschis pentru ușă.

Magazinul online goodbath.ro prezintă uși de duș de diferite modele și forme. Odată cu ele, chiar și o baie mică se va transforma într-un colț confortabil de relaxare pentru trup și suflet. În producție, producătorii utilizează doar sticlă securizată cu o grosime de 5 până la 8 mm, acoperită cu profile Easy Clean, aluminiu anodizat, role și balamale din oțel fiabile. Toate ușile de duș sunt garantate a fi utilizate o perioadă lungă de timp. Gama de produse este reprezentată cu uși de duș de diferite forme, dimensiuni și opțiuni pentru deschiderea lor. Vei găsi, fără îndoială, o ușă care se potrivește nevoilor tale.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.