Autoturisme Audi second-hand, o alegere sigură și foarte inspirată!

Nu este o idee rea achiziționarea unei mașini second-hand astăzi! Costul este mult mai rezonabil, comparativ cu cel pentru un autoturism modern nou. Drumurile nu sunt încă foarte bune în România, piesele de schimb sunt foarte scumpe, manopera este și ea ridicată! Luând în calcul toate aceste lucruri, alegerea unei mașini second-hand foarte bune este o opțiune de preferat, după părerea noastră.

            Din fericire, există deja, din ce în ce mai multe companii serioase, care pun la dispoziția persoanelor interesate autoturisme second-hand puțin rulate, foarte sigure și fiabile.

            Specialiștii români au realizat nenumărate statistici în ceea ce privește preferințele modelelor de mașini second-hand preferate de persoanele interesate. Vă prezentăm și dumneavoastră preferințele românilor din ultimul timp pentru acest domeniu: Volkswagen Golf V, VI și VII, Ford Focus, Audi A4, BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C.

            Autoturisme Audi A4 second-hand

            Este o categorie de mașină asupra căreia multe persoane și-au îndreptat atenția în ultimii 10 ani. Este ușor de găsit în România, grație firmelor care oferă diverse tipuri de servicii de vanzari auto rulate. Recomandarea noastră este de a consulta mai ales, dacă nu chiar în mod exclusiv, oferta companiilor experimentate care comercializează mașini second-hand în România. Este din ce în ce mai riscant să achiziționați autoturisme pentru familie de la persoane particulare. Garanția că ați făcut o alegere bună este destul de mică, în această situație.

            Firmele profesioniste din acest domeniu, oferă servicii de garanție pentru autoturismul rulat cumpărat prin intermediul lor, pot prezenta documentele reale de proveniență, răspund în mod direct și vă pun la dispoziție inclusiv posibilitatea de le cumpăra în rate sau în sistem de leasing.

            În felul acesta, puteți cumpăra o mașină net superioară, sigură și mult mai performantă.

            Este un autoturism Audi A4 o alegere bună, din acest punct de vedere?

            Istoria acestei companii a început în anul 1909. Este vorba despre o marcă de automobile cu o experiență în domeniul construcțiilor de mașini, de mai mult de 100 de ani. În anul 2010, vânările companiei au atins cifra de 1,09 milioane de vehicule. Acest lucru a însemnat faptul că, foarte multe persoane au ales să achiziționeze un astfel de automobil nou.

            AUDI A4 AVANT 35 TFSI

            Are un motor pe benzină cu 4 cilindri în linie, injecție directă de combustibil, reglaj lambda, reglaj detonație, supraalimentare turbo si supraalimentare cu gaze de evacuare.

            Volumul motorului este de 1984 cm3, putere maximă de 110 kW(150PS) bei 3900-6000. Cuplul maxim 270/1350-3900. Managementul motorului este complet electronic, pe benzină. Tracțiunea este pe puntea din față, cutia de viteză este manuală cu 6 trepte. Masa neta este de 1540 kg, masa total admisă este de 2070 kg, volumul portbagajului este de 495 l, volumul rezervorului pentru combustibil este de 54 de litri.

            Accelerează de la 0-100 km în doar 8,9 secunde, consumul de carburant este de 6,7 litri/100 km.

            Mașina are o lungime de 4762 mm, lățimea este de 2022 mm, înălțimea de 1435 mm iar ampatamentul este de 2820 mm.

            AUDI A4 SEDAN 35 TFSI

            Pentru acest model, puterea motorului este de 150 CP la 3900-6000 rot/min, accelerează de la 0-100 km în 8,9 secunde, viteza maximă este de 225 km/h, alimentarea cu combustibil este de tip injecție, capacitatea rezervorului este tot de 54 litri, are 4 cilindri, cutie de viteze automată cu 7 trepte, capacitatea cilindrică 1984 cm3, greutate 1440 kg.

            Acestea sunt doar două exemple de autoturisme Audi A4 care se pot potrivi nevoilor dumneavoastră. În ofertele companiilor de specialitate veți găsi mult mai multe modele interesante fabricate în diferite perioade.

            Mașinile audi rulate pot fi o alegere foarte convenabilă, mai ales din punctul de vedere al eleganței și al siguranței mașinii. Sau puteți opta pentru o altă marcă germană, Volkswagen, Opel, Mercedes sau poate chiar și pentru un model modern de Renault. Alegerea vă aparține!

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.