Pergole bioclimatice cu lamele cu funcționalități maxime pentru confortul tau

Intotdeauna ti-ai dorit sa ai mai mult spatiu in casa ta si sa-ti folosesti mansarda, terasa sau gradina in orice perioada a anului. Solutia oferita de pergolele traditionale nu te conving si ai auzit despre pergole bioclimatice retractabile si beneficiile lor, dar… Pergolele bioclimatice sunt structuri din aluminiu care ofera protectie inteligenta impotriva soarelui si reglarea naturala a temperaturii, precum si protectie impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile: ploaie, vant sau zapada. Denumirea bioclimatica provine de la lamelele concepute pentru aclimatizarea spatiului interior, prin crearea automata a umbrelor si a curentilor.Lamelele motorizate se deschid sau se inchid cu ajutorul unei telecomenzi sau cu un smartphone, pentru a regla cantitatea de lumina si soare, caldura, ploaie si curenti de aer pentru a lasa lumina sa intre iarna si pentru a bloca soarele vara.

Elemente tehnice cu functionalitate maxima

Pergolele bioclimatice includ elemente tehnice care garanteaza functionalitate maxima, precum senzori de ploaie, vant, zapada si miscare, iluminare cu LED, sisteme de incalzire sau audio, precum si actionare prin telecomanda sau smartphone. Din aplicatia de control, poti controla iluminarea, temperatura, lamele si balustradele, partile laterale si sistemul audio, si ai si posibilitatea de a preprograma functiile. Principalul lor avantaj este ca iti permit sa creezi un spatiu nou in casa ta, de care te poti bucura tot timpul anului. Pergolele bioclimatice protejeaza de soare si ploaie si permit sa fie utilizate pe verande, mansarde sau pe terasa din gradina, fara a fi nevoie de lucrari suplimentare.

Pergole din aluminium cu bare mobile

Pergolele din aluminium cu bare mobile pot fi actionate cu telecomanda, pentru a regla pozitia lamelelor. Schimband deschiderea sau inclinarea lamelelor, poti controla cantitatea de lumina care patrunde in interior. Cand lamelele sunt inchise, se realizeaza un spatiu complet etans. Jucandu-te cu inclinarea lamelelor, se realizeaza admisia ideala de aer pentru aclimatizarea spatiului.

Pergole cu lamele mobile si sistem de extragere

La acest model, sistemul de lamele este echipat cu un motor care permite lamelelor sa se extinda si sa se retraga. Astfel, fluxul de lumina si aer este facilitat pentru a regla temperatura interna a terasei. Te poti bucura de soare, te poti proteja de ploaie sau te poti proteja de vant cu telecomanda sau smartphone-ul.

Pergole bioclimatice – Avantaje 

In ceea ce priveste pergolele bioclimatice, acestea sunt concepute pentru a oferi un spatiu controlat, confortabil, ferit de soare si ploaie. Pe langa controlul conditiilor meteorologice nefavorabile in orice moment al anului, temperatura poate fi reglata in mod natural si protejeaza de soare, ploaie sau vant timp de patru anotimpuri. Pergolele bioclimatice sunt un prim exemplu de tehnologie bioclimatica, deoarece sunt elemente eficiente, durabile si responsabile cu mediul inconjurator, datorita versatilitatii lor mari.

Principalul lor avantaj este versatilitatea atunci cand vine vorba de a crea spatii in diferite climate si de a creste suprafata utila a casei sau zonei tale comerciale. O poti folosi ca sistem de protectie impotriva soarelui si a ploii, poti crea o terasa spatioasa in timpul sezonului cald cu sipci reglabile sau o poti aclimatiza cu sisteme de incalzire. Stabilitatea sa ridicata se datoreaza materialelor de inalta calitate si a celei mai noi tehnologii de design. Sunt modele de pergole cu lamele care te protejeaza o perioada lunga de timp cu intretinere minima.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie