În ce fel de haine se simt bine copiii mici?

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl cunoască tinerele mămici este faptul că, în primul an de viață, pielea copiilor este atât de imatură (ca și întregul lor organism!) încât necesită o atenție deosebită.

            Specialiștii aduc foarte multe argumente științifice serioase pe care este bine să le luați în considerare.

            Sensibilitatea pielii copiilor se datorează lipsei de dezvoltare, în primul rând. Fiind nedezvoltată, pielea copiilor nu reprezintă o barieră importantă de protecție a organismului lor. Nu sunt protejați în primele luni de viață, nici măcar împotriva microbilor.

            Acesta reprezintă unul din motivele, pentru care, copiii se simt mult mai bine în anumite tipuri de haine.

            Care sunt cele mai recomandate haine pentru copiii mici?

            Copiilor mici le plac în primul rând hăinuțele moi și lejere. Nu se simt bine în hăinuțe strâmte sau scorțoase. Cele mai recomandate sunt hainele confecționate din țesături organice, de tipul bumbacului organic, vâscoză sau lână.

            Hainele sintetice sunt complet interzise pentru cei mici. Deși au modele foarte atrăgătoare și imprimeuri foarte vesele, ele pot genera chiar boli sistemice sau, mai frecvent, boli ale pielii.

            Substanțele chimice din compoziția fibrelor sintetice din care sunt realizate, se pot absorbi prin pielea copiilor și pot ajunge chiar în sânge. Fiind sintetice, nu vor absorbi deloc transpirația. Copiii, atunci când sunt mici, se agită foarte mult, petrec mult timp în pat și transpiră foarte repede. Dacă transpirația va rămâne mult timp pe piele, pot răci sau pielea se poate irita. Sunt afecțiuni ale stării de sănătate pe care copiii le suportă foarte greu la vârsta aceasta.

            Așadar, când mergeți la cumpărături, căutați întotdeauna haine moi, din bumbac simplu sau organic sau din orice alt tip de țesătură complet naturală, vâscoză sau lână.          Verificați cu atenție etichetele și întrebați întotdeauna vânzătoarea și despre culorile folosite pentru imprimarea lor. Înclusiv acestea trebuie să fie pe bază de coloranți naturali.

            Nu uitați să alegeți modele lejere de haine și frumos colorate.

            Ce magazin online vă poate oferi  haine sigure pentru copiii dumneavoastră?

            Dacă sunteți în căutarea unui magazin online care comercializează haine pentru copii cu adevărat deosebite, vă sugerăm să analizați oferta prezentată de hbebe.ro. Este vorba despre un atelier de familie care produce haine pentru copii din materiale complet naturale. Sunt prezentate haine din lână, salopete, compleuri de vară, haine copii impermeabile , cagule și căciulițe, încălțăminte copii, seturi de familie, seturi mamă/fiică.

            Toate hăinuțele realizate de acest atelier de familie sunt foarte confortabile, au modele interesante și aparte, imprimeuri sigure și plăcute. Putem spune că sunt special create pentru un confort maxim!!

            Body-urile și pijamalele, hainele din lână și cele din gama salopete copii impermeabile sunt foarte apreciate deja de multe mămici. Imprimeuri vesele, materiale de foarte bună calitate, croiuri largi și elegante, cei mici se vor simte minunat în astfel de  hăinuțe, în mod sigur!!

            Oferta magazinului online include și posibilitatea de a comanda haine pentru copii personalizate aici. Dacă doriți un anumit imprimeu, este suficient să formați numărul de telefon postat pe site și să solicitați informațiile necesare pentru a trimite comanda.

            Vizitați blogul și articolele publicate pe site și veți afla imediat povestea acestei afaceri de familie care are un mare succes!

Comunicate recente

Doi tineri jurnaliști din România încearcă să dezvolte un site de știri independent!

Presa din România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 10 ani. Tendința aceasta care există și în prezent este un lucru îmbucurător,...

Autoturisme Audi second-hand, o alegere sigură și foarte inspirată!

Nu este o idee rea achiziționarea unei mașini second-hand astăzi! Costul este mult mai rezonabil, comparativ cu cel pentru un autoturism modern...

Soluții practice și moderne pentru deplasarea în orașele aglomerate

Orașele mari se confruntă de ceva timp cu problemele generate de poluare și de aglomerație. Era practic un lucru foarte greu de...

În ce fel de haine se simt bine copiii mici?

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl cunoască tinerele mămici este faptul că, în primul an de viață, pielea copiilor...

Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SC ROSCLAU SRL

SC ROSCLAU SRL in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2-2813 din 11-12-2020, implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here