Doi tineri jurnaliști din România încearcă să dezvolte un site de știri independent!

Presa din România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 10 ani. Tendința aceasta care există și în prezent este un lucru îmbucurător, deoarece societatea noastră are nevoie încă, de jurnaliști curajoși și ambițioși care să surprindă realitatea lucrurilor și să schimbe societatea în sensul bun!

            Avem jurnaliști tineri foarte talentați care trebuie susținuți ori de câte ori avem posibilitatea! Mai ales cei care aleg să își practice meseria într-un mod profesionist și apolitic.

            Site-ul de știri Recordnews este un proiect aflat la început de drum. Este de remarcat sinceritatea cu care doi tineri jurnaliști, Albert Mărculescu și Denisa Elena, anunță faptul că, vor încerca să susțină această firmă chiar folosind resurse proprii.

            După părerea noastră, tinerii au nevoie de susținere și de încurajare din partea noastră, în ceea ce vor ei să întreprindă.

            Ce fel de știri puteți citi pe siteul de știri Recordnews.ro?

            Chiar dacă în momentul de față nu sunt postate foarte multe articole de actualitate, pot fi totuși urmărite anumite știri din domeniile politic, economic, știri externe, știri din domeniul lifestyle, etc.

            Subiectele sunt interesante și chiar de actualitate. Spre exemplu, câteva din subiectele postate recent sunt următoarele:

  • “Primele imagini din interiorul rafinăriei Petromidia după explozie”;
    • “O tânără și-a vândut copilul pentru 7000 de euro. Ce pedeapsă a primit femeia”;
    •  SUA au suspendat execuțiile decise la nivel federal. UE salută decizia lui Joe Biden : “Un pas promițător”;
    • Xi Jinping, mesaj de avertizare pentru Occident: Cine îndrăznește să atace China se va lovi de  Marele Zid Chinezesc de Oțel.

            De la rubrica Lifestyle reținem câteva articole interesante și de actualitate. Unul dintre ele prezintă un incident din viața lui Alex Pițurcă după ce acesta a atentat…. la prietena unei alte persoane.

            Sunt doar câteva exemple de articole postate în acest moment pe site-ul de știri Recordnews. Credem că în viitor, numărul de știri se va mări simțitor, precum și numărul de jurnaliști care vor lucra în această zonă media nouă.

            Pe site-ul www.recordnews.ro la rubrica de Contact este postată adresa de mail a redacției, unde persoanele interesate pot trimite mesaje către redacție. “Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe  adresa redactie@recordnews.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video” este mesajul pe care redacția îl lansează pentru persoanele interesate de postarea știrilor interesante care se petrec în România.

            Este adevărat că mai sunt foarte multe lucruri de rezolvat. Ele se vor face la timpul lor, bineînțeles!

            Un alt mesaj frumos postat la rubrica Despre noi este următorul: “Este foarte important pentru noi să observați că ne pasă de dumneavoastră. RecordNews este o presă independentă care dorește să rămână așa(…)”.

            Le dorim SUCCES celor doi tineri care au avut curajul să pornească la drum într-un domeniu dificil, alături de competitori cu multă experiență!

Comunicate recente

Doi tineri jurnaliști din România încearcă să dezvolte un site de știri independent!

Presa din România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 10 ani. Tendința aceasta care există și în prezent este un lucru îmbucurător,...

Autoturisme Audi second-hand, o alegere sigură și foarte inspirată!

Nu este o idee rea achiziționarea unei mașini second-hand astăzi! Costul este mult mai rezonabil, comparativ cu cel pentru un autoturism modern...

Soluții practice și moderne pentru deplasarea în orașele aglomerate

Orașele mari se confruntă de ceva timp cu problemele generate de poluare și de aglomerație. Era practic un lucru foarte greu de...

În ce fel de haine se simt bine copiii mici?

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl cunoască tinerele mămici este faptul că, în primul an de viață, pielea copiilor...

Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SC ROSCLAU SRL

SC ROSCLAU SRL in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2-2813 din 11-12-2020, implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here