Cursuri profesionale de înot pentru adulți în București

Ați avut o experiență neplăcută  în trecut și încă vă este teamă de apă? Sau pur și simplu nu ați avut suficient timp să vă ocupați și de dumneavoastră și acum este posibil acest lucru din fericire?

            Este bine să cunoașteți faptul că există companii în București care vă pot furniza în mod profesionist cursuri inot adulti într-un mod foarte atractiv și plăcut. Dacă aveți câteva minute disponibile, puteti accesa site-ul www.inot-sport.ro . Aici găsiți toate detaliile necesare pentru a începe o colaborare cu profesioniști adevărați în acest domeniu.

            Cu ce bazine de inot din București colaborează această companie?

            Bazinele sunt situate în locații diferite în București. Astfel, aveți posibilitatea să vă alegeți bazinul preferat care este situat cât mai aproape de casă. Toate bazinele sunt acoperite, sunt foarte bine dotate, curate, încălzite și sigure. Profesorii sunt foști sportivi de performanță, salvamari sau profesori de sport. Pe toată perioada cursurilor aceștia sunt prezenți în apă și vă pot ajuta să învingeți teama de apă într-un mod foarte simplu.

            Pentru că sunt foarte stăpâni pe ceea ce fac, aveți posibilitatea să contractați cu dânșii chiar și cursuri de înot pentru copii, în aceleași condiții de siguranță și confort ca cele pentru adulți.

            Bazine acoperite din București.

            Cursurile de înot  pentru adulți sau copii au loc în următoarele locații:

  • bazinul Școlii nr. 25 din zona Colentina, aproape de stația de metrou Obor;
  • bazinul Universității Carol Davila, în zona Eroilor;
  • bazinul Olimpia din zona Piața Iancului;
  • bazinul de înot Steaua;
  • bazinul de înot Dinamo.

            Sunt locații excelente din punctul de vedere al confortului și siguranței în apă!!

            De ce echipament aveți nevoie pentru a începe cursurile de înot?

            În afară de celebrul costum de baie pentru fete și de slip pentru băieți, vă recomandăm să aveți pregătite și o cască (este obligatorie pentru fete!), ochelari de înot, o pereche de papuci cu care veți merge de la vestiar până la bazin și înapoi, prosop sau halat, gel de duș sau săpun pentru duș și o sticlă cu apă plată.

            Dacă doriți să acordați o atenție deosebită acestui sport sau dacă aveți o problemă mai serioasă de rezolvat, cum ar fi o experiență neplăcută legată de apă sau o teamă foarte mare, puteți apela la serviciile unui antrenor personal care își va îndrepta atenția pe întreaga perioada a zilei de curs doar către dumneavoastră.

            STOP!! Ce este Aqua Gym-ul? Nimic mai simplu! Gimnastica în apă realizată și pentru a slăbi precum și pentru a tonifia musculatura.

            Acest gen de sport este din ce în ce mai apreciat de persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus deoarece, acestea scad mai repede decât în cazul în care practicăm gimnastica pe uscat!!

            Unde vă puteți înscrie la cursuri profesionale de Aqua Gym?

            Bazinul recent renovat al Scolii nr. 25 situat pe Strada Ghinea Brătășanu nr. 7, sectorul 2, zona Colentina. Este locul ideal unde puteți exersa gimnastica acvatică pentru eliminarea kilogramelor în plus.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie