Cadouri pentru cupluri

Ați decis alături de cine veți fi întreaga viață? Vreți ca acest moment să rămână cât mai mult timp imortalizat în viitor? Aveți prieteni foarte dragi care urmează să se căsătorească în curând? Este greu și nu ați găsit un cadou pe gustul dumneavoastră?

            Soluția propusă de noi este următoarea: brățări sau lănțișoare personalizate din argint de foarte bună calitate, personalizate la cerere! Simple, elegante, foarte estetice și foarte bine finisate! Un cadou modern care va impresiona și va rămâne mult timp în amintirea tinerilor!

            Aceste bijuterii sunt confecționate de către magazinul Onixbox.ro. Este un magazin foarte frumos de bijuterii moderne care pot fi personalizate prin gravarea de texte sau chiar și fotografii interesante.

            Cadouri foarte potrivite pentru cupluri

            Pentru evenimente de acest gen, recomandarea noastră este să analizați oferta de brățări personalizate pentru cupluri. Mai sunt disponibile și lănțișoare din argint de foarte bună calitate, 925 sau din inox. Ambele tipuri de cadouri pot fi gravate prin metode foarte moderne de gravură, sub formă de text sau sub formă de fotografii. Este un simbol frumos pentru doi tineri care pășesc în viață împreună.

            De asemenea, pot fi comandate aici și bijuterii pentru cupluri mamă-fiica sau soț-soție, etc. Orice model de bratari personalizate cu nume poate fi personalizată în funcție de sărbătorită sau de tipul de aniversare.

            Solicitați informații suplimentare și ajutor din partea personalului din cadrul magazinului, dacă doriți un cadou de acest gen. Este foarte amabil și foarte politicos personalul de aici!

            Brățări cuplu infinit șnur împletit Argint 925 este prima noastră recomandare. Un foarte frumos set de brățări care au șnurul reglabil și conțin și piese din argint 925 (marcat ANPC!). Prețul acestui set este de doar 125 de lei. Ambalajul este GRATUIT și este de tip Premium. În plus, veți primi și o felicitare gratuită care poate conține un text ales tot de dumneavoastră.

            Dimensiunile piesei metalice sunt de 16×6 mm. Merită după părerea noastră analizată oferta, deoarece bijuteriile sunt foarte frumoase și sugestive.

            Pentru evenimente de acest gen, vă mai recomandăm și seturile de bratari personalizate cu poze. Sunt foarte interesante! Pot fi personalizate cu orice tip de poze.

            Brățări cuplu argint – Bănuți gravați poză brățări cu șnur împletit este un set frumos pentru evenimente de genul logodnă, sărbătoare aniversară, nuntă sau ziua prietenului sau a prietenei. Puteți alege orice tip de fotografie pentru acest cadou!

            Prețul setului în acest moment este de 300 de lei. Pentru acest produs  transportul este GRATUIT. Se oferă ambalaj gratuit de tip Premium și o pungă pentru cadou, tot gratuită împreună cu o felicitare cu un text ales de dumneavoastră.

            Nu este singurul gen de cadou care poate fi oferit persoanei iubite. În oferta magazinului online Onixbox.ro mai sunt incluse și lănțișoare personalizate din argint sau din inox, brățări pentru bărbați, brățări pentru femei și brățări nautice. Aceste tipuri de bijuterii sunt cu șnur sau din piele. Depinde de preferințele dumneavoastră.

            Oferta de brățări nautice este foarte interesantă. Bijuteriile de acest gen sunt disponibile în foarte multe culori. Ancora este din inox, prețul nu este deloc ridicat, respectiv 119-129 de lei. Pot fi gravate cu textul preferat de dumneavoastră, fără probleme.    

Comunicate recente

RONIN OUR TIME S.R.L. in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2-21808 din 24-03-2022 , implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de...

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni , incepand cu data semnarii contractului de finantare cu Ministerul Economiei ,...

SC FRAMERATE STUDIO SRL-D in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2- 19094 din 11-03-2022, implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de...

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni , incepand cu data semnarii contractului definantare cu Ministerul Economiei , Energiei...

Procedura accelerată de obținere a unui ordin de protecție provizoriu împotriva unei persoane

Ordinul de protecție este un instrument juridic utilizat de zeci de ani în țările occidentale. Cu toții am văzut măcar un film...

Servicii europene de închirieri microbuze și autocare furnizate de către o companie românească

TRANSCAR SRL este o companie românească de succes care activează în domeniul serviciilor de transport și inchirieri microbuze și autocare încă din...

Alte comunicate din categorie