Birou acte auto Ploiești – Verbalex

Daca cautati sa va achizitionati un autoturism second hand, s-ar putea sa va interesati de un birou acte auto,ce documente ar trebui pregatite dupa ce ati fost de acord cu achizitonarea vehiculului. Sunt anumite documente pe care trebuie sa le primiti de la vanzator si care sunt necesare pentru demararea si finalizarea procesului de inregistrare al vehicului pe numele dvs.

Ce facem noi pentru dvs? Birou acte auto Ploiesti Verbalex elimina birocratia pentru dvs, astfel incat sa nu depuneti nici un efort!

In functie de ceea ce aveti nevoie, va vom oferi urmatoarele servicii complete:

 • Asistenta in redactarea contractului de vanzare-cumparare
 • Asistenta in pregatirea dosarului de inmatriculare
 • Asistenta in obtinerea numerelor provizorii
 • Asistenta in procedura de preschimbare talon vehicul
 • Asigurari necesare vehicul
 • Traduceri documente vehicul.

Astfel, prin intermediul societatii noastre puteti avea siguranta  faptului ca procesul de achizitionare a vehicului dorit se desfasoara intr-un timp cat mai scurt si ca toti pasii legali necesari sunt efectuati.

Si pentru ca ne dorim sa obtinem increderea clientilor nostril, venim cu cateva sfaturi pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a achizitiona o masina second hand:

 • Verifica kilometrajul – pentru a afla acest lucru poți apela la un service auto care te va ajuta în identificarea stării reale a autovehicului folosind un tester compatibil, conectat la unitatea ECU.   
 • Verifica interiorul masinii – atentie la toate detaliile, de la scaunul mașinii, care poate ascunde sub husă zgârieturi și deformări semnificative, și până la starea tapițeriei și a volanului. Acordă atenție martorilor de bord, și asigură-te că, după pornirea motorului, fiecare dintre aceștia se sting. Verifică toate gurile de ventilație, precum și funcționarea corespunzătoare a sistemului de climatizare. 
 • Verifica caroseria – atenție dacă există urme de rugină
 • Verifica motorul masinii – să nu prezinte componente lipsă și să nu existe scurgeri de lichide. Verifica atent zgomotele produse, cât și bătăile ciudate.
 • Fa o verificare la un service auto autorizat –  verificare a sistemului de frânare; o verificare pe rampă, sub mașină;  o verificare computerizată cu tester.

De ce sa alegeti Verbalex? Pentru ca suntem profesionisti in cea ce facem si va asiguram de calitatea serviciile biroului nostru de intocmire si pregatire acte auto.

Documentele dvs vor fi in siguranta la noi.

Vom prelua cazul dvs cat mai repede posibil.

Va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Contact: Verbalex Ploiesti

www.traduceriperfecte.ro

Telefon: 0741.648.986

Email: comenzi@traduceriperfecte.ro

Adresa: Strada Vasile Lupu, nr56, Ploiești

Comunicate recente

Biounique.ro lansează noua cremă Anti-Pete Pigmentare cu efect de reducere și stopare a petelor inestetice.

Biounique.ro, important producător și comerciant de produse cosmetice de calitate, anunță lansarea unei noi creme Anti-Pete Pigmentare cu efect de reducere și...

Social CRM: instrument eficient pentru organizarea tuturor activităților cu clienții în rețelele sociale

Integrarea rețelelor sociale cu sistemele software de tip CRM reprezintă o metodă eficientă prin care companiile obțin o vizibilitate extinsă cu privire...

Karpatia Canalizări, partenerul tău în Brașov pentru soluții de reabilitări și salubrizare

Karpatia Canalizări este filiala companiei germane Kirchhof GmbH Kanalreinigung, una dintre cele mai mari companii de soluții pentru canalizări din Germania.

Beneficiile limbii germane în România

România este o țară cu un bogat patrimoniu cultural și o populație diversă. Situată în sud-estul Europei, se învecinează cu mai multe...

Evaluarea dreptului de acces la datele personale intr-o procedura Whistleblowing

Atunci când iau în considerare drepturile de acces la datele personale procesate intr-o procedura de avertizare de integritate, ar trebui să ia...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here