Produse profesionale EVERIN pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne

Enails.ro este un important distribuitor din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Cunoscut deja de foarte multe companii din domeniul înfrumusețării, a devenit preferat în această industrie datorită produselor foarte interesante și variate pe care le comercializează.

Este vorba despre cele mai importante produse din domeniul Nail Art: geluri construcție, geluri color, pudre acrilice, Polygel, kit unghii, oje semipermanente, soluții pentru realizarea manichiurilor de tip Bază, Top sau Primer, accesorii și ustensile moderne, aparatură modernă, dezinfectante profesionale, produse Everin, etc.

Oferta include produse fabricate de foarte mulți producători renumiți în întreaga lume pentru calitatea produselor lor, precum FSM, CANNI, EVERIN, SILCARE, ROSALIND, VENALISA, CANNI, etc.

O gamă completă de produse EVERIN pentru manichiuri complexe și moderne

Produsele Everin sunt foarte cunoscute de către stiliștii din domeniul Nail Art. Cu ajutorul lor se pot realiza manichiuri foarte complexe, rezistente în timp și foarte estetice.

Oferta magazinului online Enails.ro include geluri color cu paiete Everin, geluri construcție, geluri pictură, oje semipermanente, soluții de tip Primer, Bază și Top și Rubber Cover Base. Acest lucru înseamnă că, dintr-un singur loc, puteți comanda toate produsele pentru o singură manichiură. Profesioniștii cunosc foarte bine avantajul manichiurilor complexe realizate cu produse fabricate de același producător.

Gel color Shimmer Rose Glitter Everin 5 ml, 04

Este un produs 100% profesional, creat printr-o metodă originală și o tehnologie foarte modernă. Acest tip de gel color pentru pictură, este prezent în nuanțe foarte diferite. Are o consistență medie excelentă, o saturație foarte puternică a culorilor, se aplică foarte ușor pe unghiile naturale sau pe cele tehnice. Este foarte ușor de folosit și se pot realiza o mulțime de modele artistice cu ajutorul lui.

Inclusiv modelele 3D se pot realiza cu ajutorul lui.

Primer non-acid EVERIN, 15 ml

Este o soluție profesionala care are rolul de a întări aderența materialelor folosite în realizarea manichiurilor moderne la suprafața unghiei naturale sau la suprafața unghiilor tehnice.

Nu are nevoie de uscarea la lampa UV, se usucă în aer.

Această soluție interesantă comercializată de magazinul online Enails acționează ca o dublă bandă adezivă. Ea corodează și deshidratează unghia naturală. Indirect, protejează unghiile împotriva infecțiilor cu fungi și bacterii. Deoarece unghia va fi foarte bine pregătită, aderența gelurilor și a substanțelor acrilice la unghii va fi maximă. De aici rezultă și rezistența gelurilor și a ojelor semipermanente pe unghii.

Fără această soluție, atât gelurile profesionale cât și ojele se vor desprinde foarte repede. 

Toate produsele comercializate de magazinul Enails.ro sunt foarte interesante. Le puteți comanda în cantități reduse pentru început ca să le puteți testa. Pentru detalii suplimentare despre fiecare produs în parte, puteți contacta în mod direct unul din reprezentanții companiei, formând numărul de telefon postat pe site.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie