O recomandare utilă pentru alegerea unei formații de nuntă!

Dacă sunteți în căutarea unei formații profesioniste care are foarte multă experiență și un repertoriu foarte variat, vă putem face noi o recomandare! Este vorba despre formația Lucian Band foarte cunoscută deja în orașul București și în județele importante din sudul țării.

            Despre fondatorii formației Lucian Band

            Exista doi fondatori și numele lor este Gina și Lucian. Ambii fondatori sunt absolvenți ai Academiei de Muzică din România. În anul 2002, aceștia s-au hotărât să înființeze această formație pentru a ajuta oamenii să sărbătorească cele mai frumoase evenimente din viața lor. Au susținut, de asemenea, nenumărate concerte în aproape toate regiunile din România precum și în străinătate, unde au avut un succes foarte mare!

            Pentru că au pregătire muzicală foarte înaltă, fondatorii formației au decis să încheie contracte de colaborare doar cu artiști foarte talentați și experimentați. Este unul dintre motivele pentru care acum sunt foarte solicitați!

            Recomandări pentru firmele de organizare evenimente

            Dacă administrați o afacere în domeniul industriei de organizare evenimente, este  foarte recomandat să stabiliți chiar acum o audiție! Formația Lucian Band vă poate ajuta foarte mult și poate cânta la aproape orice tip de eveniment organizat de dumneavoastră.  În repertoriul acestei formații sunt incluse piese de jazz, muzică de cafe-concert, valsuri, tangouri, muzică internațională, muzică de petrecere, muzică populară, muzică ușoară, etc.

            Vă ajută foarte mult experiența acestora precum și dotările de care dispun. Pot pune la dispoziție și un DJ cu experiență, soliști diverși de muzică ușoară sau populară, artiști și foarte buni interpreți la orgă, acordeon, vioară, etc.

            Nu este vorba doar despre o simplă formatie nunta  care cântă la petreceri. Pot fi solicitați și pentru evenimente corporate sau pentru coktail-uri și concerte de pian.

            Pachete de servicii

            Este foarte adevărat faptul că fiecare eveniment are particularitățile lui. Anumite evenimente sunt mai sofisticate, altele au mai puțini invitați, locațiile sunt diferite, persoanele invitate, la fel. Acesta este principalul motiv pentru care firma Lucian Band a conceput pachete diferite de servicii. Rezumatul acestora este postat pe site-ul formației LucianBand.ro. Este o sursă foarte bună de informare! Aici sunt postate și înregistrări scurte de la anumite evenimente la care au participat.

            Dacă oferta noastră vi se pare interesantă, vă recomandăm să stabiliți chiar acum o audiție pentru a vedea la fața locului dacă vi se potrivește genul acesta de muzică.

            Credem că puteți, de asemenea, obține un bun tarif formatie nunta dacă aveți multe evenimente pe lista de așteptare. Rețineți faptul că există posibilitatea de a alege melodiile incluse în repertoriul formației. Sunt postate tot pe site-ul formației!   

Pentru anul 2022 contractele au început deja să se semneze iar pentru anul 2021 mai sunt câteva date libere.

Comunicate recente

RONIN OUR TIME S.R.L. in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2-21808 din 24-03-2022 , implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de...

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni , incepand cu data semnarii contractului de finantare cu Ministerul Economiei ,...

SC FRAMERATE STUDIO SRL-D in calitate de Beneficiar al contractului de finantare Nr. M2- 19094 din 11-03-2022, implementeaza proiectul de Granturi pentru capital de...

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni , incepand cu data semnarii contractului definantare cu Ministerul Economiei , Energiei...

Procedura accelerată de obținere a unui ordin de protecție provizoriu împotriva unei persoane

Ordinul de protecție este un instrument juridic utilizat de zeci de ani în țările occidentale. Cu toții am văzut măcar un film...

Servicii europene de închirieri microbuze și autocare furnizate de către o companie românească

TRANSCAR SRL este o companie românească de succes care activează în domeniul serviciilor de transport și inchirieri microbuze și autocare încă din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here