O recomandare utilă pentru alegerea unei formații de nuntă!

Dacă sunteți în căutarea unei formații profesioniste care are foarte multă experiență și un repertoriu foarte variat, vă putem face noi o recomandare! Este vorba despre formația Lucian Band foarte cunoscută deja în orașul București și în județele importante din sudul țării.

            Despre fondatorii formației Lucian Band

            Exista doi fondatori și numele lor este Gina și Lucian. Ambii fondatori sunt absolvenți ai Academiei de Muzică din România. În anul 2002, aceștia s-au hotărât să înființeze această formație pentru a ajuta oamenii să sărbătorească cele mai frumoase evenimente din viața lor. Au susținut, de asemenea, nenumărate concerte în aproape toate regiunile din România precum și în străinătate, unde au avut un succes foarte mare!

            Pentru că au pregătire muzicală foarte înaltă, fondatorii formației au decis să încheie contracte de colaborare doar cu artiști foarte talentați și experimentați. Este unul dintre motivele pentru care acum sunt foarte solicitați!

            Recomandări pentru firmele de organizare evenimente

            Dacă administrați o afacere în domeniul industriei de organizare evenimente, este  foarte recomandat să stabiliți chiar acum o audiție! Formația Lucian Band vă poate ajuta foarte mult și poate cânta la aproape orice tip de eveniment organizat de dumneavoastră.  În repertoriul acestei formații sunt incluse piese de jazz, muzică de cafe-concert, valsuri, tangouri, muzică internațională, muzică de petrecere, muzică populară, muzică ușoară, etc.

            Vă ajută foarte mult experiența acestora precum și dotările de care dispun. Pot pune la dispoziție și un DJ cu experiență, soliști diverși de muzică ușoară sau populară, artiști și foarte buni interpreți la orgă, acordeon, vioară, etc.

            Nu este vorba doar despre o simplă formatie nunta  care cântă la petreceri. Pot fi solicitați și pentru evenimente corporate sau pentru coktail-uri și concerte de pian.

            Pachete de servicii

            Este foarte adevărat faptul că fiecare eveniment are particularitățile lui. Anumite evenimente sunt mai sofisticate, altele au mai puțini invitați, locațiile sunt diferite, persoanele invitate, la fel. Acesta este principalul motiv pentru care firma Lucian Band a conceput pachete diferite de servicii. Rezumatul acestora este postat pe site-ul formației LucianBand.ro. Este o sursă foarte bună de informare! Aici sunt postate și înregistrări scurte de la anumite evenimente la care au participat.

            Dacă oferta noastră vi se pare interesantă, vă recomandăm să stabiliți chiar acum o audiție pentru a vedea la fața locului dacă vi se potrivește genul acesta de muzică.

            Credem că puteți, de asemenea, obține un bun tarif formatie nunta dacă aveți multe evenimente pe lista de așteptare. Rețineți faptul că există posibilitatea de a alege melodiile incluse în repertoriul formației. Sunt postate tot pe site-ul formației!   

Pentru anul 2022 contractele au început deja să se semneze iar pentru anul 2021 mai sunt câteva date libere.

Comunicate recente

Produse profesionale EVERIN pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne

Enails.ro este un important distribuitor din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Cunoscut deja de foarte multe...

Librăria Universitaria – loc de liniște

...uimitor... Nu, nu e vorba de o enumerare din familii de cuvinte. E o experiență descrisă sumar. În librăria Universitaria din Constanța,...

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului ”Grant capital de lucru GO-AHEAD”

09.11.2021 Asociația GO-AHEAD anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru       GO-AHEAD” proiect nr. RUE M2-6578 înscris...

Tipuri de geluri moderne pentru unghii

Manichiurile moderne sunt preferate de foarte multe persoane în zilele noastre. Unul din principalele motive este faptul că sunt foarte estetice și...

Produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Datorită eforturilor depuse de către foarte multe magazine online care comercializează produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor, avem mult mai multe posibilități pentru...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here