Mihai Caldararu si Clinica Tulkarem anunta lansarea Proiectului de Solidaritate „Zâmbet Pentru Toate Persoanele Defavorizate” care ofera Servicii Stomatologice.

Clinica Tulkarem, cunoscută pentru angajamentul său continuu în îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate, a demarat recent un proces de selecție pentru a identifica un parteneriat robust în cadrul proiectului caritabil numit „Zâmbet Pentru Toate Persoanele Defavorizate”. Acest demers vizează oferirea unui pachet integrat de servicii medicale dentare pentru categoriile sociale care se confruntă cu marginalizarea sau riscul de marginalizare.

Acest proiect ambițios se aliniază misiunii clinicii de a furniza îngrijire dentară de excepție pentru toți membrii comunității, indiferent de circumstanțele lor socio-economice. Prin intermediul acestui parteneriat, Clinica Tulkarem își propune să aducă zâmbetele înapoi pe fețele celor care se confruntă cu provocări sociale și financiare, oferindu-le acces la tratamente odontale profesionale.

Pachetul de servicii medicale pune accent pe o gamă largă de tratamente, de la consultanții de rutină, până la proceduri chirurgicale buco-dentare și tratamente ortodontice. Serviciile vor fi oferite într-un cadru profesionist și empatic, la cabinetul stomatologic al clinicii, unde pacienții vor beneficia de competența unei echipe dedicate de medici dentiști. Aceștia sunt specializați în terapie, chirurgie, implantologie, ortodonție și estetică dentară, asigurându-se astfel că fiecare pacient primește îngrijirea adecvată nevoilor sale.

Campania „Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare!” este un apel la compasiune și responsabilitate socială, și va debuta în ianuarie 2024, subliniind dorința Clinicii Tulkarem de a contribui activ la bunăstarea comunităților vulnerabile. Prin acest angajament, clinica speră să creeze un val de schimbare pozitivă, facilitând accesul la servicii medicale dentare esențiale, și în același timp, sensibilizând publicul cu privire la importanța implicării active în combaterea marginalizării sociale.

Mihai Caldararu invită toți partenerii potențiali interesați să se alăture acestei inițiative care are potențialul de a schimba vieți și de a reda încrederea în sine persoanelor defavorizate, prin garantarea accesului la îngrijire dentară de calitate.

Pentru detalii suplimentare organizatorul evenimentului Caritabil Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare! Mihai Căldăraru 0739.377.777

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie