Mai mult de 150 de tipuri de geluri pentru construcție manichiuri moderne

Industria de înfrumusețare de la noi din țară s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 20 de ani. Magazine comerciale foarte importante, pun la dispoziția firmelor de specialitate produse foarte profesionale cu care se lucrează în toate celelalte țări dezvoltate ale lumii.

Astăzi, orice stilist profesionist din domeniul Nail Art are cu ce să lucreze o manichiură foarte complexă și sofisticată.

Oferta Fsm-romania.ro este o ofertă foarte interesantă!

Fsm-romania.ro este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale care comercializează cu succes în România atât produse marcă proprie cât și produse fabricate de alți producători importanți din lume: CANNI, EVERIN, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, MOLLY LAC, SILCARE, etc.

Aceste produse sunt folosite în cele mai moderne și profesionale saloane pentru îngrijirea unghiilor din străinătate.

Oferta magazinului acesta online este extrem de complexă și foarte variată. Este vorba despre mai mult de 600 de modele de oje semipermanente, de mai mult de 150 de tipuri de geluri pentru construcții, de zeci de modele de aparate moderne, de sute de decoruri foarte interesante pentru unghii, de sute de soluții pregătitoare pentru manichiuri, acetone, soluții pentru degresare, soluții pentru hidratarea cuticulelor, etc.

Este foarte recomandat să studiați puțin această ofertă, deoarece achiziționarea produselor de aici va fi foarte avantajoasă. Produsele pot fi comandate în cantități mici sau chiar și foarte mari, în situația în care administrați mai multe saloane pentru manichiuri de tip gel sau semipermanente.

Comenzile se pot face online într-un mod foarte simplu. Pot comanda produse profesionale atât firmele cât și persoanele particulare care doresc să își facă singure manichiura acasă.

Geluri FSM pentru manichiuri complexe și rezistente

Sunt unele din cele mai valoroase produse pe care orice salon profesional pentru înfrumusețarea unghiilor este bine să le testeze. Se lucrează foarte ușor cu ele. Nu sunt deloc scumpe. Varietatea modelelor este atât de mare, încât este imposibil să nu găsiți un gel FSM pentru orice tip de manichiură.

De asemenea, stiliștii pretențioși au ocazia să lucreze orice tip de manichiură cu produse fabricate de același producător. Sunt multe tipuri de produse marca FSM care merită încercate! Cu atât mai mult cu cât sărbătorile de iarnă se apropie foarte repede și petrecerile de la sfârșit de an. Oferta de oje semipermanente pentru evenimente speciale o recomandăm în această perioadă, soluțiile pregătitoare și gelurile color. Vă puteți bucura și de accesorii și ustensile foarte moderne, de asemenea. Aparatura vă poate folosi dacă aveți deja o aparatură mai veche care nu oferă rezultate foarte bune. În oferta acestui important magazin online veți găsi incluse foarte multe modele de lămpi UV sau LED, freze electrice, aspiratoare pentru praf, sterilizatoare de tip Pupinel sau cuarț, precum și dezinfectante profesionale.  

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie