Cum să alegi o hookah potrivită?

A face alegerea nu este un lucru ușor, dar înainte de a cumpăra o narghilea sau hookah, este important să te gândești la utilizarea pe care o vei face pentru ca modelul ales să răspundă perfect așteptărilor tale. Îți oferim câteva puncte cheie esențiale pentru a alege mai bine shisha care ți se potrivește.

Când faci prima achiziție de narghilea, te trezești cu mai multe dileme. Cu ce ​​model să începi? La ce preț? Mare sau mic? O  shisha tradițională sau modernă? Prima concepție greșită pe care o poate avea despre shisha este să crezi că modelele mari oferă mai mult fum decât cele mici. Nu ai nevoie de o narghilea mare pentru a te bucura de o narghilea bună! Într-adevăr, o  mini chicha poate fi perfectă pentru începători, precum și potrivită pentru o clientelă mai pretențioasă. Magazinele online de narghilea oferă modele de narghilea ieftine și de bună calitate. Exista la fel de multa calitate cât finisaje și materiale, pentru asta va trebui sa alegi în funcție de materialul (aluminiu, inox, sticlă), designul și prețul care ți se potrivește.

Ce shisha pentru un începător?

Hookah clasice

Narghilele clasice sunt cele mai accesibile și cele mai ieftine de pe piață. Numără între 20 și 50 de euro pentru o narghilea care se va potrivi bugetelor mai mici. Se oferă modele mici la preturi mici ceea ce este, fără îndoială, cel mai bun raport calitate/preț și va fi perfect pentru toți începătorii.

Hookah medii

Dacă vrei o experiență mai desăvârșită, poți opta pentru narghilea de gamă medie care sunt puțin mai scumpe. Aceste narghilele îți vor oferi o calitate mai bună a design-ului și pot fi păstrate mai mult timp.

Narghilea cu gust de lux

Se oferă modele din oțel inoxidabil cu un stil industrial și modern. Hookah joacă cartea originalității cu narghilea care combină sticla și lemn nobil care vine cu elemente din oțel inoxidabil. Designul și finisajul lor sunt unice și oferă toate avantajele sticlei de laborator. O shisha din aceasta gama rămâne și ea un adevarat obiect de decor care nu te va lasa indiferent!

Locul și cu cine

Unul dintre criteriile de a-ți alege narghileaua este și locul unde mergi să fumezi și cu cine te duci să o fumezi! În cazul în care dorești să o împarți, este recomandat să alegi modele narghilea care are mai multe intrări de țeavă și să o adaptezi la numărul de invitați planificat. Se poate fuma cu aceeasi pipa cu mai multe persoane dar pentru a obtine piese bucale igienice este necesar. Pe piață se oferă modele care găzduiesc trei până la 4 țevi. Unul dintre aspectele care ușurează transportul narghilelei este dimensiunea acesteia. Într-adevăr, dacă optezi pentru o utilizare mai internă, acasă sau seara, bineînțeles că poți alege o chicha cu un design impunător care are un corp destul de solid și care îți va permite să-ți transmită personalitatea oaspeților tăi prin acest model. În schimb, dacă optezi pentru uz extern, în exterior sau în deplasare, există narghilea mici ale căror dimensiuni sunt între 20 și 40 cm care sunt ușor de transportat.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie