Biounique.ro lansează noua cremă Anti-Pete Pigmentare cu efect de reducere și stopare a petelor inestetice.

Biounique.ro, important producător și comerciant de produse cosmetice de calitate, anunță lansarea unei noi creme Anti-Pete Pigmentare cu efect de reducere și stopare a petelor inestetice. Cremă cu textură cremoasă, conține ingrediente cu rol depigmentar.

Detaliile despre produs:

Crema Anti-Pete Pigmentare oferă beneficii multiple pentru piele, cum ar fi reducerea petelor maronii, oferirea luminozității, estomparea pistruilor, inhibarea producerii de melanină, hidratarea și regenerarea pielii. Ingredientele active din cremă, cum ar fi Alpha-arbutin, vitamina C, acidul kojic, uleiul de crin alb, vitamina B3, uleiul de morcov și vitamina E au rolul de a ilumina pielea, a uniformiza aspectul pielii, a hidrata și a regenera pielea.

  • Această cremă ajută la reducerea petelor maronii, acestea fiind una dintre cele mai frecvente probleme ale pielii. Petele maronii apar în mod obișnuit din cauza expunerii la soare, înaintarea în vârstă, sarcină sau acnee. Această cremă ajută la reducerea acestor pete, lăsând pielea mai netedă și uniformă.
  • Crema oferă luminozitate pielii. Ingredientele active din cremă, cum ar fi Alpha-arbutin și vitamina C, au rolul de a ilumina pielea, oferind o nuanță uniformă și o strălucire sănătoasă.
  • Crema ajută la estomparea pistruilor. Pistruii sunt o altă problemă comună a pielii, iar această cremă ajută la reducerea acestora, oferind o piele mai netedă și uniformă.
  • Crema inhibă producerea de melanină. Melanina este substanța care dă culoare pielii, dar în exces poate cauza probleme precum petele maronii sau pistruii. Crema Anti-Pete Pigmentare ajută la inhibarea producerii de melanină, prevenind apariția de noi pete sau pistrui.
  • Crema hidratează și regenerează pielea. Ingredientele active din cremă, cum ar fi uleiul de crin alb și vitamina E, au rolul de a hidrata și regenera pielea, oferind o piele mai sănătoasă și mai întinsă.

Mod de utilizare:

Aceste pete maro pe piele pot fi estompate cu ajutorul unei rutine de îngrijire adecvate:

  • Aplicați o cantitate moderată de cremă seara, pe zonele afectate de pete pigmentare sau pe întregul ten.
  • Masați ușor până la absorbția completă a cremei în piele.
  • Evitați aplicarea cremei în jurul ochilor.
  • Utilizați regulat, seara, pentru rezultate optime.

Nu uitați să utilizați un produs de protecție solară ziua pentru a preveni apariția de noi pete pigmentare.

Este important de menționat că rezultatele pot varia de la o persoană la alta și pot fi influențate de mai mulți factori, cum ar fi tipul de piele, gradul de severitate al petelor și utilizarea regulată a produsului. Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și să consultați un medic sau un specialist în cazul în care aveți întrebări sau preocupări cu privire la utilizarea acestui produs.

Tarife și modalități de trimitere:

Transport gratuit prin Curier GLS la comenzi de peste 190 Lei, expedierea coletului se face în 1-3 zile lucrătoare, un reprezentant va suna pentru confirmarea expedierii coletului. La comenzi de sub 189,99 Lei costul transportului este de 17 Lei. Biounique.ro își dorește să ofere clienților săi produse cosmetice de calitate și eficiente, iar noua cremă Anti-Pete Pigmentare este un exemplu în acest sens. Comandă acum și bucură-te de beneficiile acestei creme!

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie