V&V Auto Moto Group si-a deschis usile! Service Auto nou in zona Pipera

De cate ori ati patit sa mergeti intr-un service iar mecanicii sa nu gaseasca rezolvarea problemei care afecteaza bunul mers al masinii dvs.? Ei bine, acest lucru se poate rezolva printr-o singura vizita la noul service auto din Pipera.
Cu o investitie considerabila in aparatura de service de ultima generatie dar mai ales in mecanici calificati, V&V Auto Moto Group isi propune sa ofere garantia calitatii in ceea ce priveste lucrarea executata pe orice autoturism, cat si pentru piesele achizitionate in cadrul atelierului nostru auto.
Printre serviciile efectuate de compania noastra, enumeram atat servicii de mecanica auto (reparatii complete motoare auto, schimb distributie, schimb discuri si placute de frana, schimb amortizoare si bucsi etc.), servicii de reparatie electrica auto, incarcare freon auto, diagnoza computerizata cu testere autorizate de ultima generatie, in functie de autoturism cat si geometrie computerizata a rotilor.
Toate operatiunile efectuate in cadrul service-ului V&V Auto Moto Group se realizeaza conform specificatiilor si indicatiilor producatorilor de autoturisme, compania noastra investind in programe speciale de diagnoza si evaluare a problemei, precum si in manuale de reparatii auto conforme fiecarei marci auto.
De asemenea, compania noastra este total transparenta in privinta preturilor atat la manopera cat si la piesele auto achizitionate prin intermediul service-ului, astfel ca nu va veti confrunta niciodata cu situatii de genul facturilor umflate, a pieselor auto vandute la suprapret sau a pretului manoperei peste ceea ce indica programul nomenclator de reparatie pentru autoturismul dvs.
V&V Auto Moto Group ofera servicii de reparatii auto pentru flote de masini apartinand companiilor, in functie de numarul si tipul autoturismelor oferind preturi speciale si garantia intretinerii si rularii in stare perfecta.
Atelierul de reparatii auto dispune de 3 elevatoare si 2 rampe auto, tocmai pentru a oferi timp clientilor care ne calca pragul si doresc o rezolvare rapida a problemei autoturismului lor.
Va asteptam in noua locatie deschisa in Voluntari, Pipera,Drumul Potcoavei nr.43!

Comunicate recente

Ia-ti masina preferata cu un credit extern. Alege intelept

Deja iti imaginezi cum va fi noua ta experienta? Atunci, nu are sens sa faci compromisuri...

Vezi ce evenimente din intreaga lume au fost anulate sau amanate din cauza COVID-19

La inceput exista speranta ca lucrurile vor reveni la normal pana vara. Insa acum, evenimentele importante...

Cum sa alegi compania potrivita pentru serviciile de toaletari si defrisari?

Dorim sa te ajutam sa luati cea mai buna decizie atunci cand aveti de toaletat un...

Masinile luxoase pot fi inchiriate la preturi reduse

Cele mai multe firme de rent a car se afla in capitala sau in Otopeni la...

Cucuvele

Cucuvelele fac parte din familia Strigidae, care cuprinde circa 130 de specii de păsări răspândite aproape...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here