Vivre lansează, în premieră, Black Friday de vară, cu discount de până la 85% la toate produsele din portofoliu

Vivre se aliniază dorințelor și nevoilor consumatorilor de home & deco și vine în întâmpinarea acestora cu o ediție specială a campaniei de reduceri Black Friday. Astfel, în perioada 8 – 15 iulie, clienții vor avea posibilitatea să achiziționeze produsele favorite la prețuri reduse cu pana la 85%.
Reducerile vor fi aplicate tuturor categoriilor de produse existente pe site-ul vivre.ro, printre acestea numărându-se tablouri cu prețuri începând de la 39,99 lei, corpuri de iluminat de la 39,99 lei, covoare de la 49,99 lei, lenjerii de pat de la 99,99 lei, mobilier de grădină de la 299 lei, precum și canapele de la 499,99 lei.
„Decizia noastră de a-i întâmpina pe clienți cu o ediție specială de Black Friday este un demers firesc, care vine ca urmare a cererii mari înregistrate în ultima perioadă, în segmentul de home & deco. O mare parte dintre noi ne-am petrecut ultimele luni acasă, prin urmare am început să acordăm o atenție sporită mediului în care locuim. Vivre este o companie conectată în permanență la nevoile clienților săi, așadar ne-am organizat rapid, am negociat costuri speciale și extrem de atractive cu furnizorii din întreaga lume, pentru a le oferi tuturor celor interesați șansa să își amenajeze casa, grădina sau terasa la prețuri avantajoase”, a declarat Iulian Vegheș VP of Marketing Vivre.
”Suntem pregățiți să răspundem tuturor cerințelor clienților noștri. La fel ca în cazul fiecărui eveniment de Black Friday, ne-am mobilizat și de această dată extrem de eficient. Într-un timp scurt, cu diverse restricții de transport generate de pandemie, am reușit să aducem în depozitele Vivre sute de mii de produse foarte dorite de clienții noștri. Așadar, vom veni în întâmpinarea lor cu o varietate mare de produse, la prețuri excelente, pe care le vom putea livra rapid, fără timpi mari de așteptare”, a declarat Andrei Stănescu, director comercial Vivre.
Astfel, clienții Vivre vor avea posibilitatea să achiziționeze produsele preferate, la prețuri reduse cu până la 85%, fără să fie nevoiți să mai aștepte până la finalul anului. Campania va fi disponibilă pentru clienții din toate cele 9 țări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.
Informații suplimentare, precum și alte surprize din cadrul evenimentului pot fi descoperite accesând pagina www.vivre.ro/blackfriday.

Comunicate recente

Ia-ti masina preferata cu un credit extern. Alege intelept

Deja iti imaginezi cum va fi noua ta experienta? Atunci, nu are sens sa faci compromisuri...

Vezi ce evenimente din intreaga lume au fost anulate sau amanate din cauza COVID-19

La inceput exista speranta ca lucrurile vor reveni la normal pana vara. Insa acum, evenimentele importante...

Cum sa alegi compania potrivita pentru serviciile de toaletari si defrisari?

Dorim sa te ajutam sa luati cea mai buna decizie atunci cand aveti de toaletat un...

Masinile luxoase pot fi inchiriate la preturi reduse

Cele mai multe firme de rent a car se afla in capitala sau in Otopeni la...

Cucuvele

Cucuvelele fac parte din familia Strigidae, care cuprinde circa 130 de specii de păsări răspândite aproape...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here