Un nou jucător pe piața avocaturii de business din România – Domokos Partners

Domokos Partners intră pe piața avocaturii de business ca o firmă full-service, care acoperă toate ariile de drept și care își propune să ofere servicii juridice inovative, de o calitate superioară, îmbinând know-how-ul local al partnerilor cu experiența internațională la care aceștia au fost expuși în cei peste 10 ani de activitate profesională derulată în cadrul unei societăți internaționale de top.
Domokos Partners este o echipă formată exclusiv din jucători experimentați în litigii și proiecte complexe, activi 24/7, a căror careu de ași este reprezentat de ariile Litigii, Arbitraj, Insolvență și Dreptul Penal al Afacerilor, dar care beneficiază de o excelentă capacitate în arii conexe și o reprezentativă putere de lucru în mandate multidisciplinare complexe.
Emeric Domokos, Managing Partner, beneficiază de o experiență profesională de peste 15 ani în sfera litigiilor comerciale, administrative și civile și o competență aparte în procedurile de restructurare și insolvență, având o reputație dovedită și confirmată atât de clienți cât și de colegii avocați. Emeric a reprezentat atât clienţi străini, cât şi clienți români în fața instanțelor naționale și internaționale, fiind implicat în cauze de arbitraj internațional la ICSID. Un mandat extrem de reprezentativ pentru Emeric este obținerea soluției favorabile în cauza CEDO Bărbulescu vs. România. Emeric vorbeste fluent limba engleză și limba germană.
Artur Țîntari, Partner, are o experiență de peste 10 ani în litigii fiscale, corporative, administrative și civile, dobândind de asemenea o experiență aparte în procedurile de restructurare și insolvență, dar și în cele privitoare la executarea silită și alte proceduri judiciare conexe. Artur are o capacitate deosebită de a găsi soluții inovative asupra problemelor de natură legală cu care se confruntă societățile, atât în cadrul disputelor cât și a activității curente.
Andreea Neagu, Partner, cu o experiență de peste 11 ani, deprinsă prin activitatea sa atât în cadrul unor societăți internaționale, cât și locale, este un avocat experimentat, specializat în soluționarea litigiilor. De asemenea, Andreea are o puternică expertiză în insolvență și restructurări, precum și în dreptul penal al afacerilor. Andreea a asistat clienți de top în toate fazele procesuale aferente unui număr considerabil de mandate.
Oana Sârbu, Partner, unul dintre avocații de elită din noua generație și cu un potențial extraordinar, a dobândit experiență în procedurile de restructurări și insolvență, în litigii comerciale, administrative și civile, activând totodată și în zona de consultanță, preponderent în ceea ce privește tranzacții imobiliare importante, asistând clienți atât de partea cumpărătorului cât și de partea vânzătorului.
Domokos Partners este o echipă închegată în jurul susținerii clienților pentru realizarea cu succes a celor mai ambițioase proiecte!

Comunicate recente

Evenimentele speciale merita tot efortul! Iata cum ar putea sa te ajute o agentie de organizare nunta!

Poti oricand sa contactezi o agentie de organizare nunta pentru a te ajuta in realizarea unui eveniment cu...

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece! Comanda anvelope de iarna de pe Velopa

Suntem tot mai dependenti de masini. Iar in aceasta perioada in care trebuie sa ne ferim...

Cameleoni

Pe primul timbru al emisiunii, cu valoarea nominală de 2,20 Lei, este ilustrat cameleonul cu creastă...

PR2advertising.ro lanseaza seria de interviuri video

Daca vrei sa fii la curent cu informatii din diferite domenii, care sa te ajute in...

Coroana dentara: tipuri, rol, caracteristici, preturi

Cand este nevoie de o coroana dentara? Medicul protetician poate recomanda o coroana dentara in urmatoarele situatii: -Pentru...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here