un-doi Centru de plăți a lansat aplicația de mobil pentru plăți facturi, încărcare prepay, asigurări și roviniete

Prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți, utilizatorii au avantajul de a-și putea vizualiza, controla și achita toate facturile din același loc, din confortul și siguranța casei. Aplicația oferă posibilitatea de sincronizare cu conturile furnizorilor de utilități, astfel încât accesul la toate facturile să se poată face centralizat. Se pot plăti printr-o singură tranzacție mai multe facturi de la furnizori diferiți, totul fără comision. De asemenea, se pot gestiona ușor mai multe locații de consum, atunci când de exemplu ai de plătit facturi atât pentru acasă, cât și pentru birou sau pentru casa de vacanță. Aplicația oferă notificări automate atunci când o factură nouă este emisă sau scadentă, ajutând astfel clienții să aibă toate informațiile importante în același loc, să își poată organiza mult mai ușor bugetele și să evite posibile penalități pentru întârzieri.
Aplicația un-doi Centru de plăți vine și cu posibilitatea de încărcare a cartelelor prepay, în orice rețea, direct pe număr sau prin cod de reîncărcare. 
De asemenea, sunt disponibile serviciile de Rovinieta și Asigurări RCA. Utilizatorul poate alege din mai multe oferte de asigurare disponibile de la diferite companii.
Aplicația integrează și alte funcționalități precum achiziția de credite pentru platforme de divertisment ca Sony Playstation, Steam, Wargaming World of Tanks, Blizzard, Google Play sau Netflix. 
În afară de posibilitatea achitării cu cardul bancar, este disponibilă și opțiunea de generare cod de bare pentru plata numerar în unul din cele 10.000 de magazine partenere din toată țara. Cu un singur cod de bare și fără a fi necesară prezentarea tuturor facturilor, clienții pot  achita mai multe facturi, economisind timp valoros.  Aplicația păstrează istoricul facturilor plătite, utilizatorii având mereu la îndemână chitanțele doveditoare ale plăților.
Mesajul din partea companiei:
“Unul din obiectivele noastre încă de la lansarea din 2014 a serviciului un-doi Centru de plăți este acela de a oferi clienților din toată țara o alternativă de plată rapidă, sigură și mereu la îndemâna lor. Astăzi ne mândrim că prin serviciul un-doi Centru de plăți s-au realizat  peste 100 de milioane de plăți pentru peste 140 de furnizori parteneri din diverse domenii: electricitate, gaz, telefonie, internet, asigurări, roviniete, taxe și impozite, divertisment și altele.
Dezvoltarea aplicației un-doi Centru de plăți a venit ca un răspuns firesc la solicitările primite de-a lungul timpului de la clienții noștri, însă și din dorința de a oferi tuturor în aceste vremuri facilitatea de a nu se expune factorilor epidemiologici, dar și de a salva timp și resurse. De mare ajutor în crearea aplicației a fost și experiența noastră B2B, care ne-a deschis orizonturi noi și ne-a îndemnat să fim aproape de toți cei care își doreau o alternativă inteligentă pentru plata utilităților și serviciilor. 
Suntem în permanență atenți la nevoile furnizorilor de servicii și utilități care ne sunt parteneri, astfel încât abonații acestora să aibă experiențe de plată sigure, rapide și mereu la îndemâna lor. De asemenea, ne bucurăm că și autoritățile locale ne-au acordat încrederea lor și au îmbrățișat aplicația pentru colectarea de taxe și impozite, pentru beneficiul locuitorilor. Sperăm ca tot mai multe administrații din țară vor fi interesate să ofere această posibilitate facilă și sigură de încasare de taxe.“ (Călin Chira, Administrator)

Comunicate recente

Sterge 10 ani de pe chipul tau cu cele mai eficiente metode!

Noi, fetele, ne dorim sa avem mereu un chip tanar, fara riduri, pleope cazute sau aspect...

Cum să câștigi cu Vlad Cazino o mulțime de gadgeturi șmecherifice, bani și rotiri la sloturi

Pe scurt, trebuie doar să te bucuri de jocurile de pe platformă, așa cum faci de...

Înscrie-te la cursurile de inițiere „Diagnoză Auto” furnizate gratuit prin proiectul AUTO PERFORM

Prin intermediul proiectului AUTO PERFORM, 360 de angajați care activează în sectorul auto vor beneficia de oportunitatea...

Inchirieri auto ieftine Ploiesti – alege firma FIVE

Inchirieri auto ieftine Ploiesti – un prilej de a pleca in vacanta Five rent a car este...

Traverse de cale ferata – calitate si longevitate

Traverse de cale ferata – unde cautam calitatea? Orice produs de pe piata este conceput de diferite...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here