Tipuri de geluri moderne pentru unghii

Manichiurile moderne sunt preferate de foarte multe persoane în zilele noastre. Unul din principalele motive este faptul că sunt foarte estetice și există foarte multe modalități de realizare a unor decoruri foarte interesante.

Rezistența lor este, de asemenea, foarte bună în timp. Multe magazine online comercializează produse foarte variate și de bună calitate, unele dintre ele, pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Chiar dacă prețurile sunt mai mari și chiar dacă procedeele de realizare sunt mai complexe, rezultatele obținute sunt de apreciat.

Geluri de construcție folosite pentru realizarea manichiurilor moderne

Gelul pentru construcție este elementul de bază fără de care o manichiură modernă nu se poate realiza. Alegerea acestui produs este foarte importantă pentru ca unghiile să arate foarte bine și pentru ca manichiura să reziste în timp. Nailshop Everin vă permite să cumpărați doar produse profesionale marca EVERIN, cu ajutorul cărora veți obține manichiuri foarte reușite într-un mod foarte simplu.

Câte tipuri de geluri de construcție există?

Unul din cele mai importante gelurile de construcție existente în momentul de față pe piață, este gelul monofazic. Este un gel cu consistență lichidă care poate fi folosit de persoanele lipsite de experiență. Este conceput în așa fel încât să îndeplinească mai multe funcții importante. Nu veți avea nevoie de alte materiale (bază, top) pentru realizarea manichiurii.

Gelurile bifazice sunt acele geluri pentru construcții care îndeplinesc doar două funcții importante: strat de bază aderent și modelare. Pentru această categorie de geluri veți avea nevoie de o soluție specială de tip top. Acestea sunt răspunzătoare pentru o bună sigilare a unghiilor precum și pentru strălucirea lor.

Gelurile trifazice sunt folosite doar pentru procedeul de modelare a unghiilor. Este mai consistent ca și compoziție. Ele este format din 3 tipuri de geluri: de bază, pentru modelare și gelul de protecție.

De unde puteți cumpăra geluri de construcții profesionale?

Pentru a obține rezultate foarte bune în industria Nail Art aveți nevoie de furnizori de produse profesioniste. Recomandarea noastră este producătorul și distribuitorul Everin.ro. Este locul ideal de unde puteți cumpăra produse și accesorii unghii profesionale și semiprofesionale. Gama de geluri pentru construcție este foarte variată. Produsele au beneficii multiple, se lucrează foarte ușor cu ele și nu costă mult.

Raportul calitate/preț al produselor fabricate de acest producător este excelent. Este lucrul pe care clienții l-au apreciat încă de la început! În plus, fiind vorba despre o gamă foarte variată de produse pentru manichiuri și pedichiuri, aveți ocazia să achiziționați de la același producător, practic, orice vă trebuie pentru îngrijirea unghiilor. Produsele marca Everin nu sunt recomandate doar pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri. Ele pot fi foarte eficient folosite și de către persoanele începătoare, precum și de către persoanele care își fac singure manichiura. Oferta merită consultată periodic, după părerea noastră.

Comunicate recente

Alte comunicate din categorie