Servicii profesionale de cadastru, intabulare si topografie

Astfel, indiferent de situatia in care te regasesti, atunci cand iti doresti sa beneficiezi de masuratori exacte cu privire la un teren sau un imobil ori daca iti doresti sa intabulezi o proprietate, cea mai buna alegere o reprezinta o firma specializata in cadastru, intabulare si topografie. In cadrul unei astfel de firme vei beneficia de serviciile unui expert topograf care va veni cu expertiza si experienta astfel incat sa beneficiezi de servicii de cea mai buna calitate.
Lucrarile cadastrale vizeaza toate acele masuratori care privesc localizarea unor imobile sau terenuri, suprafata acestora si destinatia de folosinta pentru terenurile respective. Toate informatiile cadastrale sunt foarte utile pentru proprietarii de terenuri si imobile, dar sunt foarte importante inclusiv pentru sistemul informational al teritoriului in vederea planificarii teritoriale la nivel local, regional sau national.
Pentru ca un teren sau un imobil sa poata fi subiectul unei tranzactii imobiliare sau al unei operatiuni ce priveste dreptul de proprietate asupra acestuia, este nevoie ca respectivul teren sau imobil sa fie intabulat. Altfel spus, intabularea este cartea de identitate pentru orice tip de imobil.
In conditiile in care un teren sau un imobil nu este intabulat, vei avea nevoie de serviciile unui expert topograf pentru ca acesta sa realizeze masuratori exacte cu privire la localizarea in teritoriu a imobilului respectiv, dar si cu privire la suprafata acestuia. Acest lucrari de cadastru sunt executate cu ajutorul echipamentelor si a tehnologiilor specifice si pe baza cunostintelor si a pregatirii profesionale acumulate de catre expertul topograf.
Serviciile pe care le ofera un topometrist se refera la lucrari de cadastru, intabulare imobile si terenuri, ridicari topografice, modificari ale terenurilor prin dezmembrari sau alipiri, trasari limite de proprietate, executarea de relevee si de apartamentari, realizarea planurilor topografice pentru obtinerea autorizatiei de construire sau inscrierea de constructii in Cartea Funciara.
Indiferent de care dintre aceste servicii ai nevoie, poti apela la un expert topograf din cadrul firmei de cadastru, intabulare si topografie TopoCadVision din Cluj-Napoca. Aceasta firma de cadastru si topografie ofera servicii complete in acest domeniu si pune la dispozitia ta o echipa de profesionisti cu o vasta pregatire in acest domeniu de activitate.
In portofoliul de servicii pe care aceasta firma il pune la dispozitia clientilor sai vei putea regasi printre altele servicii de realizare a documentelor pentru intabularea apartamentelor, caselor, spatiilor industriale sau a spatiilor comerciale, servicii de intabulare a terenurilor din extravilan sau realizarea de masuratori cadastrale. Firma dispune de asemenea de echipamente de ultima generatie in domeniul lucrarilor topografice si cadastrale. Acest lucru asigura pentru eficienta oricarei lucrari si pentru rapiditate in livrarea proiectului Dvs.

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here