Secretele unei gradini de vis

In designul de exterior pentru o gradina sau pentru curtea casei tale alege materiale si solutii practice si deja testate de alte persoane. Include materiale precum traversele de lemn de esenta tare, pietre din natura sau copaci cu rol de design si delimitare a spatiilor. 
Pasul 1 : Alege un model. Un model de gradina perfect decorata poate face procesul mult mai simplu. Vezi cateva reviste din domeniul “Casa si gradina”. De asemenea, poti gasi inspiratie pe canale de social media precum Pinterest sau Instagram.
Pasul 2 : Construiesti o lista de to-do. Aici incluzi lista de cumparaturi care se incadreaza in bugetul tau. Apoi, munca practica in gradina si oamenii implicati. Poti face pe cont propriu multe din partile de décor si design. Insa, pentru unele sarcini este necesar sa ai un ajutor. 
Pasul 3 : Alege momentul ideal. Momentul in care incepe proiectul “gradina” este unul important. De obicei primavara este momentul ideal pentru a curata si a pregatita gradina.  
Elemente naturale pentru gradina
Pasul 4 : lucreaza cu elemente naturale pentru a obtine un aer proaspat si natural. Este usor sa cumperi mobila de exterior si sa consideri gradina Gata!. Insa, un proiect adevarat de gradinarit presupune delimitarea spatiului, construirea unor zone special dedicate platelor, florilor, zarzavaturilor, etc. 
Materialele folosite in gradina fac diferenta in rezultatul obtinut. O gradina in care folosim lemnul si pietrele, are un aer natural. Am mentionat mai sus traverse de cale ferata ca optiune in designul gradinii. In tari precum Marea Britanie, Scotia sau Irlanda, traversele de cale ferata sunt piese frecvent folosite in delimitarea spatiilor verzi. Te poti inspira din modele de peisagistica britanica pentru a crea un spatiu frumos terasat cu ajutorul traverselor din lemn. 
O gradina de vis este gandita astfel incat sa imite un colt de natura. Un spatiu verde amenajat corect induce o stare de relaxare si de calm. Speram ca sfaturile oferite aici iti vor face mai usoara munca spre realizarea unei gradini de vara chiar la tine acasa.
 
 

Comunicate recente

SEO Calarasi – Mărește vânzările firmei prin promovare online

SEO Calarasi – șansa de a-ți dezvolta afacerea online   O optimizare SEO Calarasi reprezintă șansa spre audiența...

De ce sa cumperi railway sleepers de la Pamirco?

Railway sleepers – calitatea se recunoaste in experienta Prelucrarea de traverse nu este un serviciu ce se...

50 de proiecte rezidențiale și o copertă semnată de Karim Rashid

Ediția de anul acesta are un număr record de 392 de pagini și prezintă 50 de...

Cât costă cele mai scumpe jante din lume?

Construite din materiale obișnuite, cele mai costisitoare jante valorează în medie 3000-4000 de dolari; dar atunci...

Proiect finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma Captain Travel SRL

14 Ianuarie 2021     Proiect finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here