Secretele unei gradini de vis

In designul de exterior pentru o gradina sau pentru curtea casei tale alege materiale si solutii practice si deja testate de alte persoane. Include materiale precum traversele de lemn de esenta tare, pietre din natura sau copaci cu rol de design si delimitare a spatiilor. 
Pasul 1 : Alege un model. Un model de gradina perfect decorata poate face procesul mult mai simplu. Vezi cateva reviste din domeniul “Casa si gradina”. De asemenea, poti gasi inspiratie pe canale de social media precum Pinterest sau Instagram.
Pasul 2 : Construiesti o lista de to-do. Aici incluzi lista de cumparaturi care se incadreaza in bugetul tau. Apoi, munca practica in gradina si oamenii implicati. Poti face pe cont propriu multe din partile de décor si design. Insa, pentru unele sarcini este necesar sa ai un ajutor. 
Pasul 3 : Alege momentul ideal. Momentul in care incepe proiectul “gradina” este unul important. De obicei primavara este momentul ideal pentru a curata si a pregatita gradina.  
Elemente naturale pentru gradina
Pasul 4 : lucreaza cu elemente naturale pentru a obtine un aer proaspat si natural. Este usor sa cumperi mobila de exterior si sa consideri gradina Gata!. Insa, un proiect adevarat de gradinarit presupune delimitarea spatiului, construirea unor zone special dedicate platelor, florilor, zarzavaturilor, etc. 
Materialele folosite in gradina fac diferenta in rezultatul obtinut. O gradina in care folosim lemnul si pietrele, are un aer natural. Am mentionat mai sus traverse de cale ferata ca optiune in designul gradinii. In tari precum Marea Britanie, Scotia sau Irlanda, traversele de cale ferata sunt piese frecvent folosite in delimitarea spatiilor verzi. Te poti inspira din modele de peisagistica britanica pentru a crea un spatiu frumos terasat cu ajutorul traverselor din lemn. 
O gradina de vis este gandita astfel incat sa imite un colt de natura. Un spatiu verde amenajat corect induce o stare de relaxare si de calm. Speram ca sfaturile oferite aici iti vor face mai usoara munca spre realizarea unei gradini de vara chiar la tine acasa.
 
 

Comunicate recente

Ia-ti masina preferata cu un credit extern. Alege intelept

Deja iti imaginezi cum va fi noua ta experienta? Atunci, nu are sens sa faci compromisuri...

Vezi ce evenimente din intreaga lume au fost anulate sau amanate din cauza COVID-19

La inceput exista speranta ca lucrurile vor reveni la normal pana vara. Insa acum, evenimentele importante...

Cum sa alegi compania potrivita pentru serviciile de toaletari si defrisari?

Dorim sa te ajutam sa luati cea mai buna decizie atunci cand aveti de toaletat un...

Masinile luxoase pot fi inchiriate la preturi reduse

Cele mai multe firme de rent a car se afla in capitala sau in Otopeni la...

Cucuvele

Cucuvelele fac parte din familia Strigidae, care cuprinde circa 130 de specii de păsări răspândite aproape...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here