Sa apelezi sau nu la implanturi dentare? Iata care este parerea sincera a specialistilor

Ce este implantul dentar si ce rol are?
Tratamentul cu implant dentar presupune mai multe etape. Prima consta in inserarea propriu-zisa a implantului (un surub din titan 100% biocompatibil cu organismul uman care preia rolul radacinii naturale) in structura osoasa a pacientului, procedura care se realizeaza sub anestezie, asa ca nu este dureroasa.
Dupa aceasta interventie, implantul este acoperit cu gingia pentru ca tesuturile din jur sa se vindece cat mai rapid. Urmatorul pas se realizeaza dupa o perioada de 3-4 luni, timp in care implantul se integreaza osos si zona in care a fost inserat se vindeca complet. Apoi, se monteaza bontul protetic de vindecare pentru 2-3 saptamani, pas care ajuta gingia sa capete o forma naturala, si, ulterior, este atasata coroana dentara care va inlocui dintele lipsa.
In functie de necesitatile tale, se poate insera un singur implant sau mai multe implanturi dentare. Scopul medicilor specialisti este sa te ajute sa obtii o dantura perfect functionala, cu un aspect natural.
De ce expertii recomanda implantul?
Specialistii in domeniu considera ca cea mai buna optiune pentru a reintregi o dantura este tratamentul cu implanturi dentare. Iata care sunt motivele:
– nu afecteaza dintii vecini;- ofera senzatia si confortul dintilor naturali;- se imbunatateste procesul de masticatie;- previne aparitia bolii parodontale, precum si a altor afectiuni dentare;- fizionomia pacientilor este imbunatatita;- este evitat riscul de atrofiere a osului si migrare naturala a dintilor;- este combatut riscul de aparitie a cariilor.
Din fericire, nu exista limite de varsta pentru tratamentul cu implanturi dentare. Orice persoana cu o stare de sanatate buna care a depasit varsta de 16-18 ani poate alege cu incredere aceasta procedura. In plus, exista solutii si pentru cei care se confrunta cu lipsa totala a dintilor sau care au dinti ce nu mai pot fi salvati.
Acestia pot apela la sistemul Fast and Fixed ce se bazeaza pe 4 sau 6 implanturi care sustin dintii pe arcada dentara, iar daca pacientii folosesc deja o proteza dentara mobila, pot alege implanturi pentru fixarea ei.
Contacteaza clinica stomatologica Dental Excellence!
Esti decis sa apelezi la tratamentul cu implant dentar? Pentru a fi sigur ca totul va decurge bine si ca la final vei avea o dantura functionala si placuta din punct de vedere estetic, alege o clinica stomatologica cu renume, asa cum este www.dentalexcellence.ro. Aici vei gasi specialisti cu experienta in implantologie care vor isi vor da seama imediat care este cea mai buna solutie pentru problema dentara cu care te confrunti.
Dental Excellence detine o aparatura de ultima generatie si iti poate pune la dispozitie implanturi dentare de calitate superioara care se vor mentine intr-o stare perfecta toata viata!

Comunicate recente

Cât de util este un balsam de păr pentru bărbați?

Cu siguranță folosiți deja un șampon adaptat tipului vostru de păr, sau a unei probleme de...

Cum asortăm pantofii, cureaua și șosetele pentru un aspect impecabil? Specialiștii Dovani au răspunsul

Alături de aceste piese vestimentare se regăsesc șosete cu diferite stiluri: colorate, clasice, sport și bineînțeles,...

Am datorii la banca si sunt executat. Pot scapa de datorii prin darea in plata?

Această lege a fost iniţiată pentru a aduce un oarecare echilibru, între creditori şi debitori. Practic,...

URȘI

Pe cele patru timbre, având valorile nominale de 2 lei, 3,30 lei, 5 lei și 19...

Designerul internațional Karim Rashid semnează colecția de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

DALET, brand românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie aflat în portofoliul nostru și destinat...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here