Retailerul național Various Brands a deschis un nou magazin în București, în Băneasa Shopping City

Various Brands oferă clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike , ADIDAS , Puma , New Balance , Reebok , Converse și multe altele.
Multibrandul Various Brands a intrat pe piața din București în anul 2014 și, treptat, s-a dezvoltat cu noi locații. În prezent, bucureștenii își pot achiziționa articolele sport preferate din magazinele Various Brands situate în Mega Mall, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Fashion House, iar acum și în Băneasa Shopping City – Feeria.
Noua locație este bine primită datorită apetitului crescut al bucureștenilor pentru sport și echipamente de calitate, dar și pentru itemuri street style de la branduri renumite. Directorul General Nicolae Popa a declarat: De la început, ne-am dedicat misiunii de a selecta și oferi clienților noștri cele mai bune articole sport și suntem mândri să fim acum printre singurii retaileri naționali cu 100% capital românesc. Ne bucurăm că al 5-lea magazin Various Brands din București a fost inaugurat în Băneasa Shopping City – Feeria. Cererea bucureștenilor în acest sector a determinat, bineînțeles, această evoluție firească.
În completarea acestei declarații, co-owner-ul Bogdan Nania a adăugat: Obiectivul nostru a fost de la început să fim cât mai aproape de clienți și să le punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate de la cele mai mari branduri ale momentului. Avem încredere în conceptul nostru și în traiectoria pe care ne-am setat-o. Suntem încrezători că inaugurarea noului magazin în Băneasa Shopping City va întări acest obiectiv.
Magazinul Various Brands își așteaptă clienții zilnic în Aripa Feeria din Băneasa Shopping City cu articole vestimentare sport și street style, ce încorporează cele mai noi tehnologii și stiluri vestimentare.

Comunicate recente

Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine, ed. a IV-a – conferinta A_BEST, in colaborare cu Teleperformance Romania

In cadrul conferintei „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a IV-a, reprezentantul Teleperformance Romania,...

Asociaţia Montană Carpaţi pune Munții Cernei pe harta de turism european pedestru

Scopul proiectului a fost de a facilita accesul unui număr tot mai mare de turiști în...

de ce sa dai o raita toamna cu motocicleta personala?

Se spune ca toamna se numara bobocii! Tot acum, se fac proviziile pentru iarna, iar riderii...

Cadouri de Craciun 2020 – Ce pregateste Mos Craciun?

Romanii vor comanda online cadouri de Craciun 2020 Mindblower, magazinul online de cadouri originale si trasnite, se...

Învățăm continuu. Azi ne dezvoltăm abilitățile SQL Server

Perfecționarea abilităților pe partea de SQL Server devin un atu și vă ajută să  gestionați mai...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here