oferim servicii de inchirieri masini otopeni și nu numai

De 10 ani suntem activi pe piața de închirieri auto din România. Experiența acumulată ne ajută să oferim servicii pe măsura așteptărilor. Dacă sunteți turist și nu vă doriți sâ vă bateți capul cu mijloacele de transport în comun, puteți opta pentru serviciile noastre de inchirieri auto . În acest fel, veți avea o masină la dispoziție non-stop și veți economisi timp prețios.
Inchirieri auto la cel mai bun preț din România
Nu te lăsa păcălit de taxele mici pentru inchirieri auto oferite de alte companii. Acestea s-ar putea să nu includă toate taxele pe care va trebui să le suporți. Politica noastră ne oferă posibilitatea de a oferi servicii la un preț avantajos. Acestea sunt avantajele unei firme mici, de familie. Suntem deschiși și ținem cont de colaborările anterioare. Astfel, putem oferi mici reduceri clienților fideli.
Prețutile noastre sunt variate în funcție de opțiunea aleasă. Cu cât alegeți o mașină mai performantă, cu atât prețul va fi unul mai ridicat. Cu toate acestea, oferta este cu atât mai avantajoasă, cu cât durata de închiriere este mai îndelungată. Dacă veți dori să închiriați una dintre mașinile noastre pe o perioadă mai lungă de 30 de zile, veți beneficia de o reducere considerabilă.
Inchirieri auto în mai multe județe din țară
Știm că timpul clienților nostri este prețios. De aceea noi ne vom asigura că mașina pe care o închiriați va fi livrată într-un loc ales chiar de dumneavoastră.
Sediile noastre sunt situate în orașele mari din țară: București( inchirieri masini Otopeni non-stop), precum și în Ploiești, Târgoviște, Brașov și Constanța. În cazul în care abia ați aterizat pe aeroportul Otopeni, punem la dispoziția dumneavoastră mașini de închiriat direct la aeroport. Parcul nostru de închirieri auto se află în apropierea aeroportului, de aceea  clienții pot prelua sau preda cu ușurință mașina.
Călătorește în afara țării
Dorim să vă oferim servicii de inchirieri auto care să se fie adaptate nevoilor dumneavoastră. Dacă vă doriți să călătoriți cu un grup de prieteni în străinătate, avem ceea ce căutați. Firma noastră vă poate pune la dispoziție masini din clasa microbus. Este ideal pentru un grup mai mare, întrucât veți avea la dispoziție 8+1 locuri.
Alege dintr-o gamă variată de mașini
Fie că îți dorești o  mașină low-cost sau una de lux, Five rent a car vă oferă mașini care să fie pe placul dumneavoastră. Acestea dispun de reviziile necesare făcute de către la cei mai buni specialiști.
Ne dorim să aveti o experientă completă  și eficientă cu ajutorul serviciilor noastre de inchirieri auto. Tocmai de aceea, vă puteți alege dintr-o varietate de modele de mașini. Five rent a car acoperă toate clasele de mașini: redus (low cost), compact, lux, SUV sau microbuz. Dacă aveți nevoie de dotări suplimentare de tipul scaun copil, support schiuri, lanturi, portbagaj suplimentar, si altele, firma noastră vă poate pune la dispoziție și aceste lucruri.
O mașină foarte căutată, mai ales în perioada verii, nu va fi ușor de găsit. De aceea vă sfătuim să faceți rezervarea cu câteva luni înainte. Autoturismele precum cele din clasa microbus sunt la mare cerere începând chiar din luna Februarie.
Contactați-ne pentru inchirieri auto
Aveți posibilitatea de a completa un formular pentru a vă rezerva mașina dorită. Puteți lua legătura cu noi fie prin e-mail sau telefonic. De asemenea, pentru orice fel de întrebari legate de inchirieri auto ne puteti scrie pe paginile noastre de socializare.
Ulterior, veti avea nevoie de buletin/pașaport și de un permis de conducere cu o vechime de doi sau trei ani. În acest fel rezervarea dumneavoastră va fi aprobată. La semnarea contractului, veți fi înștiințat cu privire la toate semnele și loviturile de pe autoturism.
 Noi îți oferim o experiență completă la cel mai avantajos preț. Dacă nu dispui de o mașină, însă vrei să te bucuri de confort sau sa si o vacanță mai relaxantă, optează pentru serviciile noastre de inchirieri auto.

Comunicate recente

Evenimentele speciale merita tot efortul! Iata cum ar putea sa te ajute o agentie de organizare nunta!

Poti oricand sa contactezi o agentie de organizare nunta pentru a te ajuta in realizarea unui eveniment cu...

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece! Comanda anvelope de iarna de pe Velopa

Suntem tot mai dependenti de masini. Iar in aceasta perioada in care trebuie sa ne ferim...

Cameleoni

Pe primul timbru al emisiunii, cu valoarea nominală de 2,20 Lei, este ilustrat cameleonul cu creastă...

PR2advertising.ro lanseaza seria de interviuri video

Daca vrei sa fii la curent cu informatii din diferite domenii, care sa te ajute in...

Coroana dentara: tipuri, rol, caracteristici, preturi

Cand este nevoie de o coroana dentara? Medicul protetician poate recomanda o coroana dentara in urmatoarele situatii: -Pentru...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here