JYSK inaugurează un nou magazin în Sibiu și ajunge la 95 de magazine în România

JYSK inaugurează un nou magazin pe 17 decembrie 2020, în Sibiu. Este cel de-al doilea magazin pe care retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă în deschide în Sibiu și magazinul cu numărul 95 din România. JYSK Sibiu Trident este amplasat în parcul de retail Zacaria din str. Alba Iulia nr.77A, Sibiu, și are o suprafață totală de 1300 mp.
“Expansiunea se numără printre prioritățile noastre încă de la fondarea companiei, iar adăugarea unui nou magazin în portofoliul nostru este o modalitate foarte bună de a sărbători încheierea acestui an atipic. Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante din țară. Prin urmare, era necesar un al doilea magazin în oraș și, credem noi, chiar și al treilea. Acum, cu cele două magazine, vom acoperi zonele de est și de vest ale orașului, ceea ce va facilita accesul clienților care vor să ne viziteze. Pentru a sărbători inaugurarea magazinului din parcul de retail Zacaria, am pregătit oferte speciale de până la 75% la peste 2000 de produse. Îi așteptăm pe sibieni în noul magazin, începând cu 17 decembrie”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.
Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK Sibiu Trident în perioada 17 – 23 decembrie 2020.
Printre produsele incluse în oferta specială de deschidere se numără o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și cearșafuri, corpuri de iluminat, covoare și decorațiuni.
“În această perioadă, clienții sunt în căutare de cadouri pentru Crăciun, iar atmosfera de sărbătoare începe să se simtă, chiar dacă anul acesta sărbătorile vor fi puțin diferite față de cele cu care ne-am obișnuit. Cu ocazia deschiderii JYSK Sibiu Trident, cei care doresc să cumpere cadouri pentru cei dragi o vor putea face la prețuri foarte avantajoase. Pentru majoritatea dintre noi, casa a devenit locul în care ne petrecem aproape tot timpul, iar ofertele speciale de deschidere din magazinul nostru sunt un bun moment să aducem un plus de confort acasă, cu un buget mai mic. Întreaga echipă a magazinului așteaptă cu nerăbdare să îi primească pe clienți în magazin și să le ofere sfaturi și informații despre produsele noastre scandinave”, spune George Badea, Store Manager JYSK Sibiu Trident.
JYSK Sibiu Trident va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.
Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.
Oferta de deschidere poate fi văzută pe www.JYSK.ro/Sibiu, iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro. 
 

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here