Înscrie-te la cursurile de inițiere „Diagnoză Auto” furnizate gratuit prin proiectul AUTO PERFORM

Prin intermediul proiectului AUTO PERFORM, 360 de angajați care activează în sectorul auto vor beneficia de oportunitatea de a participa la cursuri de formare profesională gratuite și certificate ANC. Cursurile se adresează angajaților din regiunile Sud Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea), Vest (Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara) și Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj) și vor fi realizate în domeniile: Diagnoză Auto, Vopsirea automobilului și Repararea Caroseriei. 
Programul de formare profesională Diagnoză Auto realizat în cadrul proiectului este un curs de inițiere și are o durată de 60 de ore, cuprinzând atât o parte teoretică, cât și una practică. Participanții la cursuri vor dobândi cunoștințe și competențe specifice diagnozei auto: diagnosticarea și repararea motoarelor cu ardere internă, diagnosticarea și repararea componentelor automobilului, sistemele de diagnoză, modul de funcționare al acestora și tehnici de diagnosticare utilizate etc. În urma finalizării cursurilor, absolvenții acestora vor obține o diplomă ANC recunoscută la nivel național.
Cine se poate înscrie la cursurile GRATUITE organizate in cadrul proiectului?
Persoanele care se vor putea înscrie la cursuri vor trebui să respecte anumite condiții de eligibilitate:
– Să fie angajați în firme care își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și in domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI (în specialIndustria auto și componente)
– Locul de muncă ocupat să fie în una din cele 3 regiuni de dezvoltare în care se implementează activitățile proiectului (Sud-Vest, Vest, Nord-Vest)
– Să fie absolvenți ai învățământului general obligatoriu (8 clase)
– Să nu fie manageri, antreprenori ce își gestionează propria afacere sau angajați din departamente de resurse umane.
Participarea la cursuri este complet GRATUITĂ. Locația și calendarul de desfășurare a cursurilor vor fi stabilite în funcție de cerere și se vor comunica în timp util cursanților.
Numărul de locuri la cursuri este LIMITAT, vă recomandăm să vă înscrieți cât mai repede completând formularul din partea dreaptă a paginii următoare:
https://www.inscriere-auto-perform.ro/
Programele de formare profesională sunt benefice pentru cursanți, ajutându-i la actualizarea și dezvoltarea cunoștințelor necesare la locul de muncă, dezvoltarea în carieră, cunoașterea noilor trenduri și echipamente de lucru din domeniul auto și oferindu-le posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare, prin interacțiunea cu oameni care lucrează în același domeniu de activitate.
Pentru a vă înscrie la cursurile de formare profesională realizate în cadrul proiectului Auto Perform, puteți completa formularul din partea dreaptă a paginii următoare:
https://www.inscriere-auto-perform.ro/

Comunicate recente

Echipeaza-ti masina cu anvelope de vara de pe Velopa.ro

Anvelopele de vara sunt realizate dintr-un amestec de cauciucuri care le face mai rezistente. Sunt mai...

Creare website – 10 avantaje garantate

Servicii de creare website - ce iti asigura site-ul in online? Pentru ca foarte multe afaceri nu...

Various Brands demarează planul de dezvoltare a rețelei pentru 2021

Magazinul nou amenajat are acum un design modern și primitor, care promite o experiență inedită de...

Descopera proiectele pentru case realizate de Nobili Interior Design in Bucuresti

O casa deosebit de cocheta, situata in inima capitalei Bucuresti, specialistii nostri avand sarcina de a-i...

Servicii de inchirieri masini ieftine Otopeni

Servicii de inchirieri masini ieftine iti reda placerea de a conduce Nu orice detinator de permise auto...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here