Iluzia optică în design-ul interior! Află care este părerea specialiștilor

Rolul cromaticii în design-ul interior
Culoarea este un element predominant în design-ul interior, sarcina sa este să ofere un efect vizual aparte. Diversele nuanțe contribuie la modelarea ambientului și stilului complet, dar mai ales în crearea unei iluzii optice a spațiului.
Pe lângă toate acestea, rolul nuanțelor în orice tip de încăpere este de a ne oferi confortul de care avem nevoie. Fie că vorbim de baie sau bucătărie, sau orice alt tip de încăpere, toate necesită combinații cromatice inteligente. Aglomerările atât a obiectelor de decor, cât și a nuanțelor, vor genera cu siguranță disconfort psihic.  
Atunci când sunteți pe cale să amenajați, să restructurați sau să reîmprospătați aspectul unei încăperi, vă întrebați, cu siguranță, care este cea mai potrivită combinație de culori pe care o puteți adopta.
Fie că optați pentru o vibrație interesantă, profunsă sau o combinație pastelată, acestea trebuie să inducă orice persoană într-o anumită stare, să creeze un ambient plăcut, relaxant, sau din contră, să ofere energie pozitivă și chef de viață.
În orice tip de amenajare, principiul de bază după care este indicat să vă ghidați, este echilibrul estetic. Combințiile cromatice perfecte vor transforma total aspectul și vor da întâietate stilului adoptat.
Alb / Negru – alegerea momentului
Negrul este cu precizie o nuanță predominantă în design-ul interior, în același timp, fiind și o nuanță extrem de ”curajoasă”. Este o nuanță abordată în cea mai mare parte pentru băi, pentru că oferă vizual o profunzime aparte, un ambient cald, plăcut, romantic și misterios. Este o nuanță specifică aerului modern cu variații subtile ce tind spre lux.
Se optează, în prealabil, pentru combinațiile cromatice fine de alb / negru, ce prezintă perfect dorința și plăcerea pentru formele atipice, moderne.
Spre deosebire de nuanțele pastelate, negrul reprezintă un dezavantaj pentru încăperile medii sau mici, motiv pentru care această alegere este ideală pentru spațiile mari, iar lumina este disponibilă din abundență, fie naturală, fie artificială. Spre exemplu, elementul decorativ din colecția Wonder de la Ceramika Paradyz este un element care desăvârșeșe orice tip de design, mulțumită texturii sale fine, omogene și complexe, are rolul de a delimita vizual zonele pentru a se crea o individualizare a segmentelor de design. Este un delimitator perfect al proporțiilor, un element care prezintă diversitatea prin simplitate cu efect fantastic.
O investiție inteligentă și de durată
Chiar dacă sunteți într-un travaliu psihic și știți foarte bine spre ce variante să optați, consultați experții de încredere care sunt dotați cu un bagaj de cunoștințe necesare, bazate pe ani de practică în domeniu.
Specialiști Sigma XXL vă pun la dispoziție o gamă diversificată de nuanțe pentru o mare parte din elementele care formează design-ul interior. De asemenea, dispun de un show-room în Suceava unde puteți face o analiză a tuturor pieselor de design și a nuanțelor.
Reabilitarea, sau construcția unui noi design este o investiție pe termen lung, motiv pentru care vă sfătuim să optați pentru materiale de calitate și adaptate celor mai înalte standarde.
Site-ul sigmaxxl .ro vă așteaptă să descoperiți o gamă largă de piese dedicate design-ului interior, dar și exterior. Intrați acum și bucurați-vă de o experiență unică!

Comunicate recente

Echipeaza-ti masina cu anvelope de vara de pe Velopa.ro

Anvelopele de vara sunt realizate dintr-un amestec de cauciucuri care le face mai rezistente. Sunt mai...

Creare website – 10 avantaje garantate

Servicii de creare website - ce iti asigura site-ul in online? Pentru ca foarte multe afaceri nu...

Various Brands demarează planul de dezvoltare a rețelei pentru 2021

Magazinul nou amenajat are acum un design modern și primitor, care promite o experiență inedită de...

Descopera proiectele pentru case realizate de Nobili Interior Design in Bucuresti

O casa deosebit de cocheta, situata in inima capitalei Bucuresti, specialistii nostri avand sarcina de a-i...

Servicii de inchirieri masini ieftine Otopeni

Servicii de inchirieri masini ieftine iti reda placerea de a conduce Nu orice detinator de permise auto...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here