Finalul lui 2020 aduce multe super oferte la Vlad Cazino

 
Data de 25 decembrie este ultima din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino, însă vestea bună este că promoțiile continuă în stil mare și după acest moment. Se anunță așadar o vacanță plină de distracție online în singurul cazino de pe internet cu un concept 100% românesc, bazat pe experiența unui grup internațional de succes în sectorul jocurilor de noroc online.
 
De la începutul lunii decembrie, în fiecare zi s-au putut activa oferte precum rotiri suplimentare la sloturi cu sau fără depunere, tichete cadou la turnee Jackpot Poker, vouchere pentru jocurile de bingo, turnee de sloturi sau live casino cu premii de zeci de mii de RON și fel de fel de alte surprize. Profită de ultimele surprize din Calendarul Advent și pregătește-te pentru turneele epice care încep chiar în prima zi de Crăciun!
 
Trei turnee pentru iubitorii de sloturi, blackjack și ruletă
 
Super turneele care încep pe data de 25 decembrie – 3 la număr – vor fi responsabile cu distracția online până în ultima zi din an! Turneele oferă premii cash și extra rotiri, sistemul fiind foarte accesibil. Nu uitați însă că în ziua de start a acestor turnee se mai poate profita de oferta de Crăciun, ultima promoție din Calendarul Advent: 10 rotiri fără depunere x 0.75 RON la Leprechaun Carol, unul din cele mai atractive sloturi dedicate cele mai așteptate sărbători din întregul an!
 
Turneu Lucky Spin – 20.000 rotiri bonus
 
Dacă te atrage distracția la sloturi online, te vei bucura la maximum de noul turneu Lucky Spin ce promovează jocurile de la EGT. Cu miză minimă de doar 0.50 RON / rotire, joacă de pe mobil la oricare dintre sloturile EGT și clasează-te printre primii 100 de jucători cu cel mai mare câștig egalizat într-o rundă, la finalul turneului. Vei avea astfel o parte din câștigul extra, adică din cele 20.000 de rotiri la jocul Burning Hot.
 
Turneul Lucky Spin – premii de 10.000 RON cash
 
Un alt turneu Lucky Spin vizează selecții de sloturi care vor fi afișate pe pagina campaniei, partea cea mai tentantă fiind faptul că se acordă premii cash, în valoare totală de 10.000 RON. Banii vor ajunge la 40 de jucători norocoși, care se clasează în top după ce rulează minim 0.50 RON/ rotire la sloturile selectate, obținând printre cele mai mari câștiguri egalizate într-o singură rundă.
 
Turne de live cazino – 10.000 RON cash în premii
 
Tot despre 10.000 RON cash este vorba și în turneul dedicat pasionaților de blackjack și ruletă online. Joacă la mesele live pe vladcazino.ro și bucură-te de senzații demne de un cazino online autentic.Miza minimă acceptată este de doar 0.50 RON / rundă. Dincolo de distracție și de câștigurile efective din jocuri, poți avea extra premii între 25 și 31 decembrie.
 
Pe vladcazino.ro continuă până pe 13 ianuarie 2021 turneele săptămânale Pragmatic Play „Drops & Wins”. Vor fi 3 astfel de turnee care presupun jocul la oricare dintre cele 18 sloturi eligibile. Fiecare turneu Pragmatic Play aduce premii totale de 175.000 RON. Miza minimă este 2.50 RON / rotire. Mai trebuie spus că se oferă și 224 de premii zilnice în mod aleatoriu, cu fond zilnic de premiere de 35.000 RON.

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here