Explorează potențialul afacerii tale cu AdBoost!

Pentru că majoritatea afacerilor atât mici, cât și mari au suferit o criză pe plan financiar, investițiile în zona de marketing au scăzut considerabil. Lucru care nu este tocmai o alegere ideală, căci în astfel de vremuri, orice afacere trebuie să se facă văzută, mai ales în mediul online.
Din nevoia afacerilor de a fi cunoscute în piață, nevoia consumatorilor de a găsi ceea ce au nevoie și din dorința de a reduce cât mai mult costurile de promovare online, a luat naștere AdBoost. O platformă de marketing digital ușor de utilizat, care te scutește de stresul campaniilor clasice de căutări în Google. AdBoost pune la dispoziție o tehnologie inovativă cu machine learning care te ajută să îți promovezi afacerea în doar câteva minute, fără a fi nevoie să apelezi la o agenție de marketing specializată și costisitoare. Dar stai fără griji, în spatele platformei, sunt câțiva specialiști în marketing digital care se asigură cu totul merge cum trebuie în ceea ce privește afacerea ta, iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, poți discuta direct cu ei.
Cel mai mare avantaj al platformei de marketing online AdBoost este că tu decizi tot! De la cuvinte cheie, la buget. Și pentru că tot a venit vorba despre buget, tu decizi cât vrei să investești în reclamele tale în fiecare zi și poți modifica sumele oricând, la orice oră.
Pentru că este ceva nou în piață, creatorii AdBoost știu că înainte de toate trebuie să câștige încrederea celor care sunt interesați să își promoveze afacerea pe platforma lor, așadar, după crearea unui cont pe ad-boost.ro, fiecare utilizator primește automat în cont un voucher de 200 Lei pe care să-i folosească pentru primele reclame.
Pe scurt, AdBoost îți oferă posibilitatea de a apărea în primele rezultate Google (fără să fii nevoit să înveți marketing), de a reduce semnificativ costurile de promovare și de a avea rezultate din primele minute de la pornirea unei campanii de promovare.
Explorează și tu potențialul afacerii tale cu ad-boost.ro!

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here