Descopera cateva ponturi care te pot ajuta in alegerea unui trusou botez

Trusoul de botez este acel accesoriu care asigura respectarea obiceiurilor aflate in legatura cu procesiunea de crestinare a unui bebelus, procesiune care are loc la biserica si este oficiata de un preot. In cadrul acestei procesiuni de crestinare, perechea de nasi urmeaza sa devina parintii spirituali ai bebelusului si tocmai de aceea in ziua evenimentului nasii au un rol foarte important.
Pentru ca multe perechi de nasi sunt in aceasta postura pentru prima data, cu siguranta ca o serie de sugestii care se regasesc in randurile urmatoare pot fi utile in alegerea unui trusou botez.
Asigura-te ca trusoul de botez este complet!
Din alcatuirea unui trusou botez nu trebuie sa lipseasca o serie de elemente. Aici trebuie enumerate urmatoarele: prosopul folosit pentru a sterge nou-nascutul odata scos din cristelnita, prosopul pentru mainile preotului, recipientul unde este pastrat mirul, panza pentru mir, batista cu care se sterge fruntea bebelusului, fasa pentru infasurat nou-nascutul la momentul scoaterii din apa botezului, sapunul folosit de parinti pentru a se spala pe maini, dar si lumanarea de botez a nasilor.
Nici macar unul dintre aceste elemente nu trebuie sa lipseasca din trusoul de botez oferit de nasi in ziua botezului. Indiferent daca alegi sa cumperi un trusou complet pentru botez ori daca preferi sa cumperi fiecare element separat, toate acestea trebuie sa fie in trusou in ziua marelui eveniment.
Tine cont de culoare!
Pe langa faptul ca trusoul pentru botez trebuie sa fie complet, un alt aspect important de avut in vedere este culoarea acestuia. Pentru alegerea culorii potrivite trebuie sa ai in vedere genul bebelusului, daca este baiat sau fata, dar si preferintele parintilor. Este foarte posibil ca parintii sa organizeze un eveniment intr-o anumita tema de culori si in acest context alegerea culorii trusoului de botez trebuie sa fie in ton cu preferintele parintilor pentru acest eveniment.
Calitate superioara pentru trusoul de botez!
Un alt aspect foarte important in alegerea unui trusou botez se refera la calitatea tuturor elementelor care se regasesc in acest pachet. Este foarte important sa optezi pentru calitate superioara si care sa ofere prestanta evenimentului in sine. Tocmai de aceea fiecare „piesa” din cadrul trusoului trebuie sa fie de cea mai buna calitate.
Pornind de la aceste mici detalii cu siguranta vei putea face alegerea cea mai potrivita atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui trusou pentru botez. In final subliniem faptul ca poti sa aduci si mai multa eleganta trusoului prin punerea tuturor elementelor din acest pachet intr-o cutie special destinata.

Comunicate recente

Cât de util este un balsam de păr pentru bărbați?

Cu siguranță folosiți deja un șampon adaptat tipului vostru de păr, sau a unei probleme de...

Cum asortăm pantofii, cureaua și șosetele pentru un aspect impecabil? Specialiștii Dovani au răspunsul

Alături de aceste piese vestimentare se regăsesc șosete cu diferite stiluri: colorate, clasice, sport și bineînțeles,...

Am datorii la banca si sunt executat. Pot scapa de datorii prin darea in plata?

Această lege a fost iniţiată pentru a aduce un oarecare echilibru, între creditori şi debitori. Practic,...

URȘI

Pe cele patru timbre, având valorile nominale de 2 lei, 3,30 lei, 5 lei și 19...

Designerul internațional Karim Rashid semnează colecția de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

DALET, brand românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie aflat în portofoliul nostru și destinat...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here