Deceuninck lansează prima platformă universală pentru ferestre

iCOR este primul modul unic central ce permite combinarea fiecărui profil de ramă cu oricare profil de cercevea, fiind platforma ce oferă versatilitate completă în realizarea ferestrelor și ușilor cu profile din PVC. Indiferent dacă designul este elegant, minimalist sau dacă fereastra se deschide spre interior sau exterior, armate cu fibră de sticlă, echipate cu armături termice (Forthex), destinate construcțiilor noi sau renovărilor, iCOR oferă posibilitatea unei interschimbabilități fără precedent, cu implicații semnificative în reducerea complexității producției.
Noua platformă ELEGANT este acum prezentă și în România. Gama completă de profile de ferestre și uși ELEGANT vine cu o performanța fără egal în clasa sa, de 76 mm. Conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist, versatilitatea și modularitatea geometrică fac din acest profil de ferestre și uși un profil modern și performant ușor de încadrat în orice tip de arhitectură.
CEO Deceuninck Grup pentru Europa, Stijn Vermeulen, expune beneficiile unei astfel de platforme pentru producătorii de ferestre: „Suntem mândri și încântați să vă prezentăm soluții la nivel de grup care vor fi disponibile pentru clienții noștri europeni. Cu ELEGANT, am dezvoltat o platformă de produse completă și flexibilă, care permite clienților noștri din întreaga regiune să aleagă, să combine și să creeze cea mai bună soluție pentru piața lor cu o complexitate mai mică. Adăugând tehnologia noastră unică și brevetată ThermoFibra combinată cu Forthex la această platformă, garantăm că cea mai bună soluție de lucru pentru ferestre și uși din industria PVC este, de asemenea, disponibilă cu noul profil Deceuninck ELEGANT. Sunt convins că noua gamă va fi foarte bine primită de clienții noștri”.
Cu noua platformă, Deceuninck introduce și utilizarea unei garnituri centrale pentru performanțe termice și acustice ridicate. Cu un Uf de până la 0.93 W/mpK în varianta standard (Uf până la 0.88 W/mpK în varianta cu Forthex și ThermoFibra), ELEGANT este cel mai performant profil de pe piață în categoria < 82 mm. Datorită înălțimii reduse a ansamblului ramă plus cercevea, de la 112 mm la 109 mm, împreună cu acoperirea redusă a panoului de sticlă, de la 9 mm, oferă o suprafață vitrată maximă. În plus, materialul este în întregime reciclabil. Fibra de sticlă este separată de PVC în fabrica proprie de reciclare din Diksmuide (Belgia), iar ajustările la mașinile necesare pentru producția ferestrelor cu această platformă sunt minime.
 

Comunicate recente

Cât de util este un balsam de păr pentru bărbați?

Cu siguranță folosiți deja un șampon adaptat tipului vostru de păr, sau a unei probleme de...

Cum asortăm pantofii, cureaua și șosetele pentru un aspect impecabil? Specialiștii Dovani au răspunsul

Alături de aceste piese vestimentare se regăsesc șosete cu diferite stiluri: colorate, clasice, sport și bineînțeles,...

Am datorii la banca si sunt executat. Pot scapa de datorii prin darea in plata?

Această lege a fost iniţiată pentru a aduce un oarecare echilibru, între creditori şi debitori. Practic,...

URȘI

Pe cele patru timbre, având valorile nominale de 2 lei, 3,30 lei, 5 lei și 19...

Designerul internațional Karim Rashid semnează colecția de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

DALET, brand românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie aflat în portofoliul nostru și destinat...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here