Cu MyNextJob poți găsi locuri de muncă în țară și în străinătate mai ușor

Pentru cei care și-au pierdut jobul în urma pandemiei, dar și pentru cei care își caută primul loc de muncă, MyNextJob.ro pune la dispoziție o platformă extinsă destinată căutării de locuri de muncă în țară și străinătate, prin care contactul între viitorul angajat și angajator să fie nemijlocit. 
Datorită acestor aspecte, în prezent România are o rată a șomajului de 5,4%, 484.000 de cetățeni fiind în căutarea unei surse de venit. În sprijinul acestora, dar și al celorlalte categorii de cetățeni, MyNextJob.ro pune la dispoziție o platformă inovatoare, prin care contactarea unui angajator care oferă un loc de muncă să fie cât mai facilă.

MyNextJob, un hub pentru angajatori și viitorii angajați
Platforma MyNextJob este gândită ca fiind un hub în care viitorul angajat și viitorul angajator să poată fi găsiți cât mai ușor, prin introducerea unor filtre de căutare variate, care pot fi combinate în funcție de specificul și nevoile fiecărei părți interesate.

Marele avantaj al MyNextJob este că nu se limitează la a oferi contactul între o firmă și o persoană fizică, ci extinde posibilitatea de ofertare și între firme, în sistem business-to-business, dar și între firme și persoane fizice autorizate.

Ofertele de muncă pot fi configurate în funcție de localizare, fiind disponibile atât locuri de muncă din țară, cât și din străinătate. Pentru cele din urmă, poate fi selectată țara preferată pentru emigrare. Locurile de muncă listate se găsesc printre cele mai solicitate destinații ale lucrătorilor români în afara granițelor: Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, dar și din țări care caută calificările muncitorilor din România: Norvegia, Olanda sau Luxemburg. 

Joburile mai pot fi filtrate în funcție de domeniul și de nivelul de calificare cerut de activitatea prestată, dar și de plata salarială. Mai mult, aici se pot găsi locuri de muncă în funcție de disponibilitatea temporală a angajatului. În premieră, pe MyNextJob.ro se pot oferta, într-o categorie separată, joburi pentru cei care preferă să lucreze în proiecte, fără ca acestea să necesite un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Aceste filtre funcționează perfect pentru ca viitorul angajat să poată găsi oferte potrivite pentru calificarea, nevoile și pretențiile sale. 

O categorie specială a platformei de recrutare MyNextJob este cea de publicare și căutare a locurilor de muncă în străinătate, aceasta fiind un filtru special. Astfel, atât angajatorii cât și candidații pot căuta locuri de muncă specifice în afara granițelor țării. 

Fondatorii MyNextJob au o experiență de peste 14 ani în domeniul recrutării, iar site-ul a fost creat pentru a întâmpina nevoile recrutorilor dar și cele ale oamenilor care își caută un loc de muncă. Astfel, site-ul MyNextJob oferă funcții unice celor două părți implicate în procesul de recrutare dar și ghiduri practice, care răspund întrebărilor lor. 

Comunicate recente

Travel Time D&R și Grant Box Consulting vor organiză stagii de pregătire practică pentru 322 studenți din toată țara

Valoarea proiectului este de 4,5 milioane de lei, iar 95% din finanțare se va face prin...

acum poți achiziționa energie și gaz prin intermediul aplicației Glovo

“Nu mai este nicio noutate că, în secolul 21, totul trebuie să fie rapid, ușor și...

Startup-ul românesc KFactory aduce inteligența artificială în producție, prin lansarea primei echipe de ingineri virtuali

Continuând evoluția foarte bună din ultima perioadă, KFactory lansează ca parte integrată din platforma sa un...

Veracomp si Fortinet, impreuna pe 20 octombrie intr-un eveniment dedicat securitatii aplicatiilor web

Veracomp va organiza pe data de 20 octombrie evenimentul Utilizarea Inteligentei Artificiale a FortiWeb pentru detectarea amenintarilor ...

Uber promite o flota completa de masini electrice pana in 2040

Uber a spus ca va cheltui peste 800 de milioane de dolari (614 milioane de lire...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here