Covoarele dezinfectante, ideale pentru igienizarea scolilor si gradinitelor chiar de la usa

Covoarele dezinfectante Antispread pot reprezenta solutia ideala pentru igienizarea unitatilor de invatamant chiar de la usa.
Noul coronavirus a inchis scolile in Romania inca din luna martie, iar copiii au urmat, in limita posibilitatilor, cursuri online. PE 14 septembrie elevii se intorc in scoli, iar intrebarea aflata pe buzele tuturor este cat de eficiente vor fi masurile recomandate de autoritati pentru a preveni un val urias de imbolnaviri in urmatoarea perioada si consecintele grave ale unui asemenea scenariu.
Guvernantii au stabilit, prin ordin de ministru, inclusiv un plan de curatenie si igienizare a unitatilor de invatamant, ce prevede maturarea tuturor spatiilor din scoala, folosirea de dezinfectanti in toate salile de clasa, in cancelarie, in toalete si in spatiile comune. Pentru toate scolile si pentru a reusi sa tinem la distanta toate virusurile si bacteriile, nu doar coronavirusul, solutia ideala o reprezinta amplasarea la intrare de covoare dezinfectante.
Ce este sistemul Antispread
Conceput in Romania, in 2020, sistemul Antispread este un covor dezinfectant ce poate fi amplasat oriunde, pe orice suprafata, rezistent in conditii de trafic intens, fara risc de accidente ce pot fi provocate de alunecare sau impiedicare.
Covoarele dezinfectante au doua componente:
– o parte de cauciuc SBR, flexibil, rezistent si greu, care nu aluneca pe suprafete
– un insert textil ultra-absorbant, confectionat in Romania, care absoarbe complet dezinfectantul.
Principiul de functionare este unul banal si chiar recomandat de specialisti. Odata ce talpa pantofului va intra in contact cu covorul dezinfectant, noul coronavirus, dar si alte virusuri ce pot ajunge pe incaltaminte vor ramane la intrare.
„Recomand ca la intrarea in casa sa aveti doua presuri, unul in exterior si altul in interior. Cel din exterior sa fie imbibat in solutie dezinfectanta. De pe primul pres treci pe al doilea, te descalti si iti pui pantofii in acelasi loc zilnic, undeva langa intrare, pe o suprafata ce poate fi dezinfectata”, spunea Virgil Musta, medic primar la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, iar acelasi principiu poate fi aplicat fara probleme si in scoli.
Covoarele Antispread sunt ideale si pentru locuinte, dar si pentru spatii aglomerate sau cu un trafic intens, cum ar fi cele comerciale, cele din industria HoReCa, unitati medicale, farmacii, banci, metrou, gari sau aeroporturi, printre altele.

Comunicate recente

Evenimentele speciale merita tot efortul! Iata cum ar putea sa te ajute o agentie de organizare nunta!

Poti oricand sa contactezi o agentie de organizare nunta pentru a te ajuta in realizarea unui eveniment cu...

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece! Comanda anvelope de iarna de pe Velopa

Suntem tot mai dependenti de masini. Iar in aceasta perioada in care trebuie sa ne ferim...

Cameleoni

Pe primul timbru al emisiunii, cu valoarea nominală de 2,20 Lei, este ilustrat cameleonul cu creastă...

PR2advertising.ro lanseaza seria de interviuri video

Daca vrei sa fii la curent cu informatii din diferite domenii, care sa te ajute in...

Coroana dentara: tipuri, rol, caracteristici, preturi

Cand este nevoie de o coroana dentara? Medicul protetician poate recomanda o coroana dentara in urmatoarele situatii: -Pentru...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here