Complex Turistic Euro Park (Fundata, 1360m)

Un colț de rai înconjurat de munți, o oază de liniște și relaxare, un punct de plecare într-o aventură de neuitat în natură, așa poate fi descrisă zona în care este situat Complexul turistic Euro Park Fundata 5*. Situat la cea mai mare altitudine din România (1360 de metri), străjuit de Munții Bucegi, pe de o parte, și de Munții Piatra Craiului, pe cealaltă parte, aflat în apropierea localităților Moeciu, Bran (la 18 km de Castelul Bran), Zărnești, Râșnov, Peștera Dâmbovicioarei, Euro Park a luat nastere din pasiunea pentru apropierea fata de natura, pentru a oferi clientilor experiente unice de relaxare si reconectare cu aceasta.
 Euro Park  este locul ideal pentru turistii pasionati de natura,  pentru familiile cu copii, care cauta siguranta, distantare, aer curat si spatiu suficient pentru copii. Este un loc incredibil, cu un peisaj natural de exceptie; beneficieaza de cel mai pur aer din Romania, iar politicile complexului se axeaza pe servicii personalizate pentru clienti, ospitalitate, dar si   masuri sporite de protectie si distantare.

„Filosofia noastra este , de aceea acordam mare atentiei relatiei cu clientii, feedbackului primit, dar si serviciilor personalizate. In acest sezon am conceput oferte promotionale pentru zilele din timpul saptamanii,  precum si oferte promotionale pentru sejururi mai lungi, cu discount de pana la 30%. Doresc sa mentionez ca acceptam si plata cu vouchere de vacanta, iar oaspetii nostri cu siguranta vor avea parte de relaxare la superlativ.” a declara Paul Nastase, Manager Complex Euro Park 

Comunicate recente

Ia-ti masina preferata cu un credit extern. Alege intelept

Deja iti imaginezi cum va fi noua ta experienta? Atunci, nu are sens sa faci compromisuri...

Vezi ce evenimente din intreaga lume au fost anulate sau amanate din cauza COVID-19

La inceput exista speranta ca lucrurile vor reveni la normal pana vara. Insa acum, evenimentele importante...

Cum sa alegi compania potrivita pentru serviciile de toaletari si defrisari?

Dorim sa te ajutam sa luati cea mai buna decizie atunci cand aveti de toaletat un...

Masinile luxoase pot fi inchiriate la preturi reduse

Cele mai multe firme de rent a car se afla in capitala sau in Otopeni la...

Cucuvele

Cucuvelele fac parte din familia Strigidae, care cuprinde circa 130 de specii de păsări răspândite aproape...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here