Colectii sustenabile pentru amenjari interioare durabile

Materiale oneste oferite de Bolia, partener Formes
Formes, prin parteneriatul său cu Bolia pentru canapele – unul dintre brandurile care oferă în prezent cea mai bună experiență în designul de mobilier din punct de vedere al designului accesibil, calității vizuale și producției, promovează doctrina unui design interior sustenabil. În alte cuvinte, produsele oferite de Bolia sunt realizate din lemn certificat FSC, respectând astfel reglementările UE privind lemnul.
Lemnul produs este certificat FSC sau provine din silvicultura europeană durabilă, asigurând muncitorilor și familiilor lor cea mai înaltă calitate și condiții sigure, curate și echitabile. În aceeași măsură, pielea este produsă fără utilizarea de compuși sintetici sau nocivi. Când vorbim despre un sistem de asigurare a calității, precum și a bunăstării animalelor, trasabilitatea constituie caracteristica sistemului nostru.
Continuăm cu țesăturile realizate din surse durabile și oneste. Produsele sunt fabricate din lână certificată OEKO-TEX și din țesăturile Bergo, având în compoziție poliester reciclat din sticle de plastic. Se folosesc și țesăturile Ocean care sunt produse exclusiv din materiale folosite în exces din industria petrolului și sunt fabricate fără utilizarea apei, ceea ce face din Ocean o alegere frumoasă și durabilă. Noua țesătură Ocean oferită de Bolia este certificată OEKO-TEX pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă și este atât de rezistentă și ușoară încât poate fi folosită și ca țesătură pentru mobilierul de exterior.
Formes este locul brandurilor de design interior care promovează un stil dictat de sustenabilitate și durabilitate. Credem cu adevărat că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru lumea de azi este să creăm ceva de lungă durată și să îl transmitem din generație în generație.

Comunicate recente

Creare website – 10 avantaje garantate

Servicii de creare website - ce iti asigura site-ul in online? Pentru ca foarte multe afaceri nu...

Various Brands demarează planul de dezvoltare a rețelei pentru 2021

Magazinul nou amenajat are acum un design modern și primitor, care promite o experiență inedită de...

Descopera proiectele pentru case realizate de Nobili Interior Design in Bucuresti

O casa deosebit de cocheta, situata in inima capitalei Bucuresti, specialistii nostri avand sarcina de a-i...

Servicii de inchirieri masini ieftine Otopeni

Servicii de inchirieri masini ieftine iti reda placerea de a conduce Nu orice detinator de permise auto...

Virgil Ianțu a primit cadou de ziua lui un baric cu vin de la Budureasca

Cu ocazia împlinirii de către Virgil Ianțu a vârstei de 50 de ani, Budureasca i-a pregătit...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here