Cât de util este un balsam de păr pentru bărbați?

Cu siguranță folosiți deja un șampon adaptat tipului vostru de păr, sau a unei probleme de tratat, cum ar fi de exemplu mătreața. Poate folosiți și un tratament sau o mască. Și vă spuneți că rutina voastră de păr este deja destul de completă, însă trebuie să știți că lucrurile nu stau chiar așa.
Balsamul de păr: cremă hidratantă și întăritor 
Pentru a înțelege valoarea unui balsam, trebuie mai întâi, să cunoașteți rolul șamponului. Inițial, acesta din urmă era folosit doar pentru curățarea părului și astăzi, există multe șampoane care pretind că sunt hidratante sau reparatoare. Dar, în realitate, aceste produse nu au suficient de mult timp să acționeze. De aceea este bine să știm să facem diferența între un șampon și un balsam pentru păr. Primul curăță, iar al doilea protejează părul. Un balsam este un tonic și, prin urmare, părul va deveni mai frumos și mai hidratat după fiecare utilizare, mai ales dacă îl veți face parte din rutina voastră în fiecare săptămână.
Protejează-ți părul cu balsam
Deoarece șamponul deschide cuticula firului de păr, balsamul ajută la închiderea acesteia. O altă utilitate: nutrienții vor fi păstrați în interior. Dacă ești un bărbat cu părul uscat, ar trebui să vezi foarte repede diferența. În general, părul va deveni mai puțin sensibil la agresiunile externe, cum ar fi frigul, soarele sau poluarea.
Păr pieptănat mai bine datorită balsamului
Datorită efectului său anti-static și de netezire, balsamul face ca părul să fie mult mai ușor de pieptănat, deoarece agenții emolienți vor înmuia fibra firului de păr.
Deci, care este diferența dintre un balsam și o mască? Ei bine, balsamul este un tratament pentru suprafață, în timp ce masca hrănește în profunzime părul. 
Este esențial să se utilizeze balsamul?
Nimeni nu vă va forța să utilizați un balsam, dar având în vedere toate efectele sale benefice, vă puteți imagina că este foarte recomandată utilizarea lui. Dacă ai părul mediu sau mai lung, balsamul devine un adevărat plus pentru a-l întări și proteja. Pentru că, cu cât crește mai mult părul, cu atât riscă să fie deteriorat.
Cum se folosește un balsam?
S-ar putea să vă întrebați cum să utilizați corect balsamul. Să începem cu frecvența. Prin urmare, se utilizează după șampon, o dată sau de două ori pe săptămână. Dacă aveți părul mai scurt, puteți limita utilizarea balsamului la o singură dată pe săptămână.
Este recomandat să utilizați un pieptene pentru a distribui mai bine acest produs. Mai presus de toate, este necesar să aplicați balsamul și apoi să-l lăsați timp de 2 până la 5 minute să acționeze. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să clătiți foarte bine părul.
Utilizarea unui balsam este, prin urmare, foarte utilă pentru voi, domnilor.  Prin folosirea lui, veți putea beneficia de toate efectele sale fortifiante, hidratante și de a vă proteja atât părul, precum și scalpul. 
Barber Store România și-a luat misiunea de a distribui cele mai bune produse de îngrijire a părului, astfel, prin intermediul site-ului barber-store.ro ai șansa să intri în posesia celor mai iubite produse destinate unui ritual corespunzător de îngrijire a podoabei capilare. Prin urmare, nu doar femeile au nevoie de produse excepționale, ci și bărbații, și le merită din plin. Nu mai sta pe gânduri și intră chiar acum pe barber-store.ro! 

Comunicate recente

Sterge 10 ani de pe chipul tau cu cele mai eficiente metode!

Noi, fetele, ne dorim sa avem mereu un chip tanar, fara riduri, pleope cazute sau aspect...

Cum să câștigi cu Vlad Cazino o mulțime de gadgeturi șmecherifice, bani și rotiri la sloturi

Pe scurt, trebuie doar să te bucuri de jocurile de pe platformă, așa cum faci de...

Înscrie-te la cursurile de inițiere „Diagnoză Auto” furnizate gratuit prin proiectul AUTO PERFORM

Prin intermediul proiectului AUTO PERFORM, 360 de angajați care activează în sectorul auto vor beneficia de oportunitatea...

Inchirieri auto ieftine Ploiesti – alege firma FIVE

Inchirieri auto ieftine Ploiesti – un prilej de a pleca in vacanta Five rent a car este...

Traverse de cale ferata – calitate si longevitate

Traverse de cale ferata – unde cautam calitatea? Orice produs de pe piata este conceput de diferite...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here