ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT

21 Decembrie 2020
 
ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT
 
„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19
Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19 Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare
Obiectiv Specific OS 3.1. – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19
Acțiunea 3.1.1 – Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19
Beneficiar proiect: Expert Multiservices Impex Srl, cu sediul în București, str. Aleea Av. Gh. Stalpeanu, nr. 6, sector 1, 011482Romania, cui 4965500, J40/25832/1993.
OBIECTIVUL MĂSURII: Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.
OBIECTIVUL SPECIFIC: Menținerea în piață a Expert Multiservices Impex SRL; Menținerea/creșterea numărului de angajați a societatii Expert Multiservices Impex SRL.
Furnizorul ajutorului de stat este Ministerul Fondurilor Europene (MFE). Măsura este implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr.44/2020 privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu modificările și completările ulterioare.
Valoare totală proiect: 225,934.80 RON
Finanțare nerambursabilă: 192,043.80 RON
Cofinanțare: 33,891.00 RON
Data începerii proiectului: 21 Decembrie 2020
Perioada de implementare:
Contractul se desfășoară pe parcursul a două perioade:
– o perioadă de implementare de maxim 180 zile calculate din momentul plății ajutorului financiar către beneficiar, respectiv 21 Decembrie 2020, perioadă în care beneficiarul are obligația efectuării cheltuielilor și încărcării în aplicație (în front office) a facturilor, documentelor de plată și raportului de progres sub sancțiunea recuperării ajutorului financiar nerambursabil.
– o perioadă de 6 luni de menținere sau suplimentare a locurilor de muncă existente la momentul înscrierii precum și a activității pe o perioadă de minim 6 luni de la obținerea finanțării. În situația în care, pe perioada contractuală beneficiarul ajunge în situația de închidere operațională, faliment, dizolvare sau insolvență, se va proceda la recuperarea ajutorului de stat acordat prin Program.
– cele două perioade de implementare și monitorizare alcătuiesc împreună termenul contractual de maxim 1 an în care se desfășoară prezentul contract, conform procedurii de implementare.
Data finalizarii proiectului: în termen de maxim un an de zile din momentul plății ajutorului financiar către S.C. Expert Multiservices Impex Srl, respectiv 21 Decembrie 2020.
Numărul contractului de finanțare: M2-2684 / 18 decembrie 2020
Locație Implementare: Municipiul București, strada Aleea Stănilă, nr. 6, Bl. H10, Sc D, Ap 64, Sector 3, 032709Romania

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM -urilor că reacție la pandemia COVID-19,Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.
Date de contact Nume: Antoaneta Sorinela Tudorache
Funcție : Administrator
Telefon: 0213194687
E-mail: office@experttours.ro

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here