ALSO Technology devine distribuitor autorizat LENOVO

Începând cu noiembrie 2020, ALSO Technology devine distribuitor autorizat Lenovo, cel mai mare producător de PC-uri la nivel global și unul dintre cei mai mari jucători pe piața echipamentelor mobile (smartphone/tablete). Prin acest parteneriat, cele două companii urmăresc o mai bună acoperire a pieței de distribuție din România, care este din ce în ce mai specializată, dar și extinderea gamei de produse Lenovo atât pentru reselleri cat și pentru clienții finali. Astfel, toți partenerii ALSO Technology, care au deja acces la produsele inovatoare, cu standarde de înaltă calitate din oferta companiei, acum vor putea beneficia și de vârfurile de gamă ale producătorului Lenovo, având acces rapid la stocuri și prețuri competitive.  
“Știm că în acest moment există o cerere extrem de mare în acest sector. În calitate de furnizor de tehnologie, considerăm că ține de competența noastră principală să furnizăm produsele pe care le cere piața, rapid și la un preț excelent! Acesta este motivul pentru care suntem foarte bucuroși de acest nou parteneriat. Beneficiind de relația excelentă a ALSO Group cu Lenovo, vom livra întreaga gamă din portofoliul Lenovo pe piața IT din România, acoperind toate nevoile partenerilor în toate proiectele lor ”, a declarat Alexandru Gheorghiu, Head of 3S, ALSO Technology. 
„Lenovo, lider mondial în industria de PC-uri,  livrează tehnologie adaptată cerințelor actuale și viitoare ale pieței. Lenovo este dedicat partenerilor cu care lucrează, fie ei distribuitori sau reselleri. În acest sens am decis să ne extindem rețeaua de parteneri și să avem alături ALSO Technology, o companie renumită pentru puterea de distribuție în Europa”, a declarat Aurel Nețin, General Country Manager Lenovo România.

Comunicate recente

Cât de util este un balsam de păr pentru bărbați?

Cu siguranță folosiți deja un șampon adaptat tipului vostru de păr, sau a unei probleme de...

Cum asortăm pantofii, cureaua și șosetele pentru un aspect impecabil? Specialiștii Dovani au răspunsul

Alături de aceste piese vestimentare se regăsesc șosete cu diferite stiluri: colorate, clasice, sport și bineînțeles,...

Am datorii la banca si sunt executat. Pot scapa de datorii prin darea in plata?

Această lege a fost iniţiată pentru a aduce un oarecare echilibru, între creditori şi debitori. Practic,...

URȘI

Pe cele patru timbre, având valorile nominale de 2 lei, 3,30 lei, 5 lei și 19...

Designerul internațional Karim Rashid semnează colecția de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

DALET, brand românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie aflat în portofoliul nostru și destinat...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here