Alegeți rafinamentul și eleganța stiloului Poenari pentru a-i răsfăța pe cei dragi

Chiar dacă scrisul cu un stilou a devenit din ce în ce mai rar datorită popularității tehnologiei, plăcerea de a scrie cu un stilou de calitate rămâne prezentă în întreaga lume. 
Alegeți rafinamentul și eleganța stiloului Poenari
Stilourile sunt instrumente de scris rafinate care oferă o experiență unică de scris. Simțim stiloul alunecând pe hârtie, iar mâna adoptă mișcări fluide și plăcute, formând astfel un text plin de grație.
Folosirea unui stilou Poenari pentru a scrie vă permite să beneficiați de garanția unui scris perfect datorită peniței Poenari, care este realizată din oțel cu vârful din iridiu, disponibilă în trei variante de grosime a scrisului: -tip F (Fine) cu scris subțire 0,5 mm – recomandată pentru scris cursiv-lent; -tip M (Medium) cu un scris de 0,6-0,7 mm – recomandată pentru scris cursiv; -tip B (Broad) cu scris de 0,8 mm – recomandată atât pentru scrisul cursiv cât și pentru semnături.
Un stilou este un instrument de scris care face parte din viața de zi cu zi a proprietarului său, așa că alegeți în semn de afecțiune să oferiți doar produse de calitate. Stilourile sunt creații elegante și moderne care vă permit să dăruiți un cadou unic și sofisticat. 
Cu toate acestea, va trebui să alegeți cu atenție ce model doriți să oferiți, deoarece inclusiv culoarea aleasă va avea un impact mare asupra persoanei căruia îl dăruiți. 
Detaliile mici reprezintă atât de multă atenție, ele sunt, de fapt, cele care vă permit să oferiți un obiect de scris unic. Luați în considerare adăugarea unei gravuri personalizate a stiloului pentru a fi siguri că oferiți un cadou de neegalat.
Personalizarea se realizează prin gravură cu laser pe capacul stiloului, paralel cu clama și pe partea stângă comparativ cu aceasta. Gravarea presupune arderea lemnului şi a lacului rezultând un text de culoare neagră, imposibil de şters. Pentru aurire sau argintare se folosește pulbere metalică combinată cu un liant ce se introduce în gravură.
Fiecare instrument de scris Poenari este însoțit de certificatul de autenticitate și garanție. Acesta conține informații despre stilou, seria unică și povestea Poenari. Pe certificatul de autenticitate se poate trece numele persoanei pentru care a fost confecționat instrumentul de scris.
Un alt mare avantaj al unui stiloulu lucrat manual este modelul acestuia care conferă atât de multă eleganță purtătorului său. Astfel, stiloul Poenari este unul dintre accesoriile utile care ajută să completați ținuta, stilul și aspectul prestigios.
Pentru a alege modelul și culoarea unui stilou, trebuie să țineți cont de mai mulți factori, cum ar fi îmbrăcămintea, personalitatea și scrisul. Alegerea cadoului este bine să fie făcută cu grijă, mai ales atunci când natura surprizei este un stilou. Alegeți un stilou de calitate, deoarece acesta reprezintă extensia inimii care permite exprimarea sentimentelelor prin scris.

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here