Albirea dintilor prin tehnici ultraperformante la clinica stomatologica Dental Premier

Daca ai cheltuit deja sume ce au inceput sa descurajeze visul de a avea o dantura imaculata, probabil te-ai lamurit ca acasa ai prea putine sanse de a avea dintii visati. Lucrurile stau diferit insa, in cadrul clinicilor dentare particulare, unde se folosesc metode revolutionare de albire. Din randul acestora, o varianta premium la care apeleaza cu incredere si oameni importanti ai societatii noastre, pentru ca tin mult la imaginea lor, este Lampa Beyond® Polus® ADVANCED, numarul 1 mondial in materie de albire dentara .
De ce clinica stomatologica DENTAL PREMIER este un reper pentru solutiile de albire?
Nu doar tehnica aplicata si aparatura performanta conteaza, ci si profesionalismul medicilor, respectiv mediul in care este realizata aceasta. Clinica stomatologica Dental Premier a devenit un reper in acest sens datorita aparaturii de ultima ora High Tech Dentistry cu care este dotata, dispunand de tehnologii revolutionare la capitolul albire dentara. In completare cu pasiunea expertilor pentru acest domeniu si cunostintele de specialitate detinute, iata ca rezultatele sunt imbucuratoare in cazul fiecarui pacient.
Albirea se refera la modificarea culorii dintilor intr-un mod eficient, rapid si simplu, redand astfel cu succes zambetele frumoase, care pentru multi erau o amintire. Procedura este nedureroasa si nu necesita interventii de durata.
Varianta avansata a tratamentului de albire dentara vine cu o noua tehnologie, cu ultrasunete, ce promite experiente premium. Procesul de cavitatie realizat foloseste unde ultrasonice concentrate, aplicat cu lampa accelatorului in ideea de a realiza o oxidare optima.
Inglobeaza si tehnologia LightBride a clinicii DENTAL PREMIER, continand compus de halogen in combinatie cu tehnologia LED si un sistem ultraperformant de filtrare a luminii. Este o procedura confortabila si sigura. Caldura emisa este zero si la fel si cantitatea de radiatii ultraviolete. Practic procedura consta intr-o albire dentara profesionala care nu prezinta astfel risc de sensibilizare a dintilor. Rezultatele obtinute rezista si pana la 2 ani!
Ce recomanda tratamentul pentru albirea dintilor cu Lampa Beyond® Polus® ADVANCED?
– Rezultatele sunt imediate
– Este complet noninvaziv
– Albeste si coloratiile de tetraciclina
– Albeste petele de fluoroza prin intermediului unui program cu lungime de unda mica
– Are continut 100% eficient
– Procesul este complet controlabil
Daca prezinti interes fata de aceasta procedura de albire a dintilor, te invitam sa accesezi site-ul clinicii www.dentalpremier.ro pentru si mai multe detalii.

Comunicate recente

Evenimentele speciale merita tot efortul! Iata cum ar putea sa te ajute o agentie de organizare nunta!

Poti oricand sa contactezi o agentie de organizare nunta pentru a te ajuta in realizarea unui eveniment cu...

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece! Comanda anvelope de iarna de pe Velopa

Suntem tot mai dependenti de masini. Iar in aceasta perioada in care trebuie sa ne ferim...

Cameleoni

Pe primul timbru al emisiunii, cu valoarea nominală de 2,20 Lei, este ilustrat cameleonul cu creastă...

PR2advertising.ro lanseaza seria de interviuri video

Daca vrei sa fii la curent cu informatii din diferite domenii, care sa te ajute in...

Coroana dentara: tipuri, rol, caracteristici, preturi

Cand este nevoie de o coroana dentara? Medicul protetician poate recomanda o coroana dentara in urmatoarele situatii: -Pentru...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here