750.000 cu o miză de doar 160 lei

Duminică, 28 iunie, pe NetBet Sport, Ovidiu Daniel Istrate, a câștigat cea mai mare cotă din istoria platformei noastre de pariuri. Fantasticul bilet câștigător a avut cotă 3246! Cu 159,80 lei, sau 33€, norocosul parior a dat lovitura vieții și a prins o cotă de 3246,51, încasând peste 750.000 de lei!
Suma include și un supliment de 45% provenit din pariul Acumulator, o funcție exclusivă NetBet prin care biletele cu multe evenimente sunt răsplătite pe măsură.
Orice parior a plasat cel puțin o dată un bilet cu multe meciuri. Este cea mai jucată schemă la pariuri și este simplu de înțeles de ce: o miză mică, poate să aducă un câștig impresionant.
Desigur, cele mai multe asemenea bilete sunt pierdute, tocmai datorită numărului mare de selecții. Dar nu tot timpul se întâmplă astfel. Din când în când, norocul zâmbește pentru câte un îndrăzneț, cum a zâmbit și pentru Ovidiu Daniel Istrate.
Interviul cu norocosul câștigător și toate detaliile despre selecțiile plasate pe biletul cu cota 3246 pot fi citite pe blogul NetBet: https://www.netbet.ro/blog/2020/07/01/fantasticul-bilet-castigator-la-cota-3246-il-numesc-biletul-vietii-mele/
De la intrarea pe piața locală, NetBet a devenit punct de referință atât pentru pariorii online, cât și pentru jucătorii de sloturi, poker și jocuri de casino live.
Pentru a oferi servicii de calitate, NetBet utilizează tehnologii și platforme furnizate de unii dintre cei mai mari dezvoltatori din domeniu. Acordă bonusuri atractive, are o ofertă sportivă bogată, o platformă de pariuri live de calitate și caracteristici unice precum pariul acumulator, cash-out-ul parțial, pariul Pronobet și multe altele.  De asemenea, NetBet este în acest moment singura platformă care, deși nu are locații proprii, oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri din locații fizice, iar lista de avantaje oferite de NetBet România poate continua, așa cum orice jucător al acestui site știe deja.

Comunicate recente

Ia-ti masina preferata cu un credit extern. Alege intelept

Deja iti imaginezi cum va fi noua ta experienta? Atunci, nu are sens sa faci compromisuri...

Vezi ce evenimente din intreaga lume au fost anulate sau amanate din cauza COVID-19

La inceput exista speranta ca lucrurile vor reveni la normal pana vara. Insa acum, evenimentele importante...

Cum sa alegi compania potrivita pentru serviciile de toaletari si defrisari?

Dorim sa te ajutam sa luati cea mai buna decizie atunci cand aveti de toaletat un...

Masinile luxoase pot fi inchiriate la preturi reduse

Cele mai multe firme de rent a car se afla in capitala sau in Otopeni la...

Cucuvele

Cucuvelele fac parte din familia Strigidae, care cuprinde circa 130 de specii de păsări răspândite aproape...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here