3 sfaturi pentru trimiterea scrisorii de intentie angajatorilor

Nu sunteti sigur de modul corect de a trimite o scrisoare de intentie angajatorilor? Exista cateva lucruri critice pe care ar trebui sa le aveti in vedere.
Intelegeti deja cat de important este sa scrieti o scrisoare de intentie perturbatoare pentru fiecare pozitie. Dar, cum trimiteti scrisoarea de intentie angajatorilor fara a face o greseala?
De asemenea, la fel de important este sa fiti sincer si sa stiti sa raspundeti la intrebarea despre asteptarile salariale. Pentru a face mai multe calcule, fie cu salariu net sau brut recomandam sa accesati calcul salariu net.
Iata trei sfaturi pentru a trimite cu succes scrisoarea de intentie angajatorilor:
1. PDF
Trimiteti intotdeauna scrisoarea de intentie in format PDF, astfel incat formatarea dvs. sa nu fie diferita, cu exceptia cazului in care angajatorul va instruieste in mod diferit. De ce? Deoarece atasamentele dvs. pot fi trimise mai multor persoane din cadrul companiei si nu doriti se piarda in partea de jos a unui lant de e-mail.
Deci, hai sa facem lucrurile mai usoare. Salvarea si trimiterea scrisorii de intentie in format PDF ar trebui sa fie implicit. Va exista mai putina confuzie la sfarsitul lor si puteti fi sigur ca scrisoarea de intentie este vizualizata in formatul corect si nu va elimina apelul intregii cereri de locuri de munca.
2. Corectati!
Cititi corect de sase ori. Daca credeti ca ati corectat-o ​​suficient, faceti-o inca o data. Aceasta este una dintre primele tale impresii. Fa-o una buna! Nu lasati greselile de tipar sau erorile gramaticale sa va raneasca marca.
De asemenea, nu strica faptul ca un alt set de ochi iti revizuieste scrisoarea de intentie inainte de a o trimite. Rugati un prieten sau un coleg de incredere sa va corecteze si sa ofere orice feedback pe care il poate avea despre format, structura propozitiei sau claritate. Povestea pe care o spui iti pastreaza tot ceea ce vrei sa spui eficient, fara greseli de ortografie.
3. Atasati scrisoarea de intentie email-ului
Nu introduceti adresa de e-mail pana nu sunteti 100% sigur ca mesajul dvs. este perfect. Nu doriti sa trimiteti in mod accidental cererea dvs. de munca fara a atasa scrisoarea de intentie sau a revizui continutul acesteia mai mult timp.
Sfat bonus: mesajul dvs. de e-mail ar trebui sa fie scrisoarea dvs. de intentie, cu exceptia cazului in care angajatorul spune in mod specific sa atasati scrisoarea la e-mail.
Scrierea si trimiterea scrisorilor de intentie catre angajatori poate fi dificila. Urmati aceste trei sfaturi pentru a va asigura ca veti face o prima impresie excelenta.

Comunicate recente

Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este...

Cardurile cadou de la Dovani.ro fac senzație și în 2021

Cu toate acestea, alegerea unui cadou aparte, care să stârnească emoție și bucurie poate fi o...

Cegeka România lansează programul Cegeka Academy 2021

Această academie presupune un program de întâlniri săptămânale online între participanți și mentori - angajații Cegeka...

10 000 de profesori acceseaza gratuit un program international de Pedagogie digitala.Teach Smart continua

Astazi, este obligatoriu ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati IT&C solide. Numai asa, scolile pot beneficia...

Grant pentru capital de lucru

S.C. ATLANTIC TOUR S.R.L. anunţa lansarea proiectului cu titlul ”MASURA 2”, proiect nr. RUE M2-2413 din...

Alte comunicate din categorie

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here